Fiúnak nem, , meleges" ez a cipő?
Anyám vett turkálóban egy Nike Air Max-ot, szinte új, mintha 1-2x húzták volna fel.
De az a baj, hogy a cipő jó, csak rózsíszínes-kékes. Nem tudom, leb*ziznának ezért? Heteroknak nem a.. hogy mondjam, legkedvencebb a rózsíszín. :S Mi a fenét tegyek?!
Elnézést kérek, hogy ,,köszönnyük"-öt írtam.Itt van a hejesirs (akarattal) manó :)
Kis IQ bajnok vagy, az nem vitás :)
Persze, láttad, hogy igazam van, így csak másra koncentrálsz, nem is reagálod le.
Egyébként: ha nem esik jól, hogy leb*ziznak, akkor miért vennéd fel a cipőt?
Most ez komoly? Csomó pasi rózsaszín meg hupi lila pólókban jár, és te meg ezen a cipőn parázol, hogy meleges? :D Amúgy meg:
1. A rózsaszín felület nagy része a cipő belseje, ergo kevésbé látszik, hogyha rajtad van.
2. A szivárvány effektet csökkentheted, ha belefűzöl egy másik színű cipőfűzőt.
Az az alapkérdés, hogy tetszik neked vagy nem? Ha tetszik vedd fel és kész.
Amúgy melyik turkálóban van Air Max, ez érdekelne engem is.
Szerintem egyáltalán nem "meleg és", mondjuk nem értem miért mászkál mindenki futócipőben mindendhova de ez csak az én véleményem 13/L
De nyugodtan hord
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!