Fiúnak nem, , meleges" ez a cipő?
Anyám vett turkálóban egy Nike Air Max-ot, szinte új, mintha 1-2x húzták volna fel.
De az a baj, hogy a cipő jó, csak rózsíszínes-kékes. Nem tudom, leb*ziznának ezért? Heteroknak nem a.. hogy mondjam, legkedvencebb a rózsíszín. :S Mi a fenét tegyek?!
Mit mondhatnék, új divat lett hogy a szerelmes párok ugyan olyan színű ruhába öltöznek :D Nagyon aranyosak lehettek együtt :)
40 évesen ez a cipő meg gáz, nekem mindig az óvodás ruhákra emlékeztet ez a sokszínű dolog :D
21F
Én nem húznám fel a "szivárvány" effektus miatt, mert amikor én ilyet meglátok egy emberen, mindig ránézek és mondom mekkora nyomorék magamban :D
De ha neked nem gáz ez a sokszínű dolog, akkor felveheted. A rózsaszín semmit nem változtat benne. Nem homi cipő, hanem gáz a cipő a véleményem szerint, meg sokak mások szerint. :D Ez rajtad áll hogy tetszik-e vagy sem. De én akkor se venném fel, ha ingyen adná valaki és a rózsaszín helyett bármi más szín lenne.
Te kérdezted a véleményünket. Ha valaki azt írta, hogy nem vagy homo, azt megköszönöd, ha pedig valaki azt írja, hogy meleges, akkor meg leszólod.
Te tényleg meleg vagy.
Kérlek, tanulj értelmezni.,,Te meleg vagy" ezt gondolom nem a cipőre értette, hanem rám...érted? :-)
Magyarul nekem a cipőről volt a kérdés, és nem arról, hogy engem most melegnek gondol, pedig egy hetero ember vagyok és csak egy cipőről kérdezek.. Értelmezés 0, köszönnyük a leszerepelést!
"Nem tudom, leb*ziznának ezért?"
Hát én lemelegeztelek. Memóriád=0. "köszönnyük" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!