Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúnak nem, , meleges" ez a cipő?

Fiúnak nem, , meleges" ez a cipő?

Figyelt kérdés

Anyám vett turkálóban egy Nike Air Max-ot, szinte új, mintha 1-2x húzták volna fel.

De az a baj, hogy a cipő jó, csak rózsíszínes-kékes. Nem tudom, leb*ziznának ezért? Heteroknak nem a.. hogy mondjam, legkedvencebb a rózsíszín. :S Mi a fenét tegyek?!

2016. jún. 17. 16:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mit mondhatnék, új divat lett hogy a szerelmes párok ugyan olyan színű ruhába öltöznek :D Nagyon aranyosak lehettek együtt :)

40 évesen ez a cipő meg gáz, nekem mindig az óvodás ruhákra emlékeztet ez a sokszínű dolog :D

21F

2016. jún. 17. 17:23
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg vagy.
2016. jún. 17. 17:25
 13/30 A kérdező kommentje:
De én 15 évesen felhúzzam fiúként? amúgy ja, a feleségének is olyan ciője, honnan tudtad? :D
2016. jún. 17. 17:25
 14/30 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok meleg... nem, mint te, hogy alaptalanul ezt mondod barátocskám :-)
2016. jún. 17. 17:26
 15/30 anonim ***** válasza:

Én nem húznám fel a "szivárvány" effektus miatt, mert amikor én ilyet meglátok egy emberen, mindig ránézek és mondom mekkora nyomorék magamban :D

De ha neked nem gáz ez a sokszínű dolog, akkor felveheted. A rózsaszín semmit nem változtat benne. Nem homi cipő, hanem gáz a cipő a véleményem szerint, meg sokak mások szerint. :D Ez rajtad áll hogy tetszik-e vagy sem. De én akkor se venném fel, ha ingyen adná valaki és a rózsaszín helyett bármi más szín lenne.

2016. jún. 17. 17:32
 16/30 anonim ***** válasza:

Te kérdezted a véleményünket. Ha valaki azt írta, hogy nem vagy homo, azt megköszönöd, ha pedig valaki azt írja, hogy meleges, akkor meg leszólod.

Te tényleg meleg vagy.

2016. jún. 17. 17:36
 17/30 A kérdező kommentje:

Kérlek, tanulj értelmezni.,,Te meleg vagy" ezt gondolom nem a cipőre értette, hanem rám...érted? :-)

Magyarul nekem a cipőről volt a kérdés, és nem arról, hogy engem most melegnek gondol, pedig egy hetero ember vagyok és csak egy cipőről kérdezek.. Értelmezés 0, köszönnyük a leszerepelést!

2016. jún. 17. 17:43
 18/30 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ennyit rinyálni egy cipőn?
2016. jún. 17. 17:53
 19/30 A kérdező kommentje:
Hát nem jó érzés, mikor lemelegeznek, de kinek a pap, kinek a papné. :D
2016. jún. 17. 18:03
 20/30 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, leb*ziznának ezért?"

Hát én lemelegeztelek. Memóriád=0. "köszönnyük" :DD

2016. jún. 17. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!