Érdemes az Ali expresszről ruhát rendelni?
Két pici mellett nincs időm eljárni plázázni és ruhákat válogatni, ezért úgy gondoltam, rendelek inkább.
A H&M-től már rendeltem sokszor, a Mango-tól is, úgy gondoltam, néznék más stílusú ruhákat.
Itt nagyon jók vannak és hihetetlenül jó áron, pont ezért felmerült bennem, hogy vajon nem nagyon rossz minőségűek ezek a ruhák? Aki rendelt már innen, elégedett volt?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Bocsánat, hogy közbevágok, de aliexpresszhez kell paypal?
Hirtelen megfordult a fejemben a napokban, hogy rendelek, de nincs türelmem végignyálazni az oldalt. Bár lehet ez rendelés előtt elengedhetetlen.
A Paypal nem kötelező hozzá, sőt van olyan eladó, akinél nem is lehet azzal fizetni.
A méretproblémát úgy kerülheted el, ha nem találomra rácsapsz mondjuk az S-re, hanem átnyálazod a mérettáblát, amit szoktak mellékelni.
Egyébként általában a kínais minőséget kapod, de nyárra ezek a vékony anyagok is tökéletesek.
Ebay-ről rendeltem, Kínából. Azokat a ruhákat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!