Milyen fürdőruhát vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy kis úszógumim meg vastagabbak a combjaim, de viszont kicsik a melleim(80A), milyen fazonú fürdőruhàt vegyek?Mielőtt megkapnàm , hogy fogyjak le, màr elkezdtem de jöv hétig nem fogok 11 kg-tól megszabadulni, mint ahogy a "csodaszereket" hirdetik ;) Előre is köszi a vàlaszokat.2016. jún. 16. 18:01
1/4 anonim válasza:
Nézz képet google-ba,tankiniről :)
2/4 A kérdező kommentje:
Làttam màr csak azok a modellek jó alakúak meg van mellük.Hiàba 40-es a méretem és veszek ilyen fürdőruhàt ha a mellrésze nem lesz jó :(
2016. jún. 16. 18:18
3/4 anonim válasza:
A felső lehet texturált/fodros, mert az optikailag nagyít. Az alsó pedig legyen sötét színű és ne az oldalt megkötős fajta.
4/4 anonim válasza:
Lényegében mindegy milyet veszel, mert az alakod mindegyikben ugyanúgy látszik, a hájat nem takarja el, a melled nem nagyobbítja egyik sem. Ja vannak fodrosak meg minden, de azon is mindenki látja hogy kicsi a melled alatta, szóval tök mindegy milyet veszel. A lényeg hogy tetsszen neked magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!