Szeretnék emberi áron 75 F méretű bikinifelsőt. Nem akarom elhinni, hogy csak 15 000 felett vagy esetleg/állítólag turiban lehet találni. Minden évben a sírás kerülget. Bárkinek bármi infója?
Vannak hátul megkötős bikinik is , nem értem mit szerencsétlenkedsz.
De ha csatosat akarsz, és van egy kis eszed is hozzá, akkor simán lehehet vágni a pántjábol 5centit, majd a méretedre igazitani rávarni egy csatot.
Kedves utolsó,
a megkötősek szinte mind kosár nélküliek. Látszik, hogy semmi fogalmad a témához (ebben az esetben nem kell hozzászólni), mert ekkora mellekkel szeretem, ha erős tartást ad egy bikini felső. Az pedig, hogy pár centit be lehet venni.... :D Tudok varrni, sőt, varrógépem is van. De! (szintén a fogalmatlanságodat bizonyítod), Egy 90-E-s melltartóból 20 centit kellene kivenni, amit ugye meg lehet varrni, de a kosár is szélesedik, nem csak mélyül.
Háromszöges, megkötős felső nagy mellre? Az lóf@aszt se tart. Amúgy is a melltartófazonú a jobb, mert a nyakbakötős ilyen méretnél már eléggé megterheli a nyakat.
Kérdező: egyszer sok éve a Decathlonban is sikerült vennem, talán F a legnagyobb ami van. De ezt nem mondom biztosra. A Triumph-nak van egy outletje a Bécsi úton, ott egyszer voltam szezon előtt, bőven volt méret (előző évi modellek), teljesen vállalható áron (talán 1000Ft?), bár nekem a fazonok nem jöttek be. Idén az M&S-ben vettem egy felsőt szintén szezon előtt leárazva, az is kb 1500-2000Ft lehetett. Ott meg az a baj hogy a bikinik egy része normálisan van méretezve, a másik része meg kosárméret nélküli :(.
Turiban elég gyakran lehet találni, bármily meglepő (Háda főleg, esetleg Maggies). Vagy vaterán, bár én szeretem felpróbálni.
[link] A Bécsi úti Tesco mellett van
Utolsó: Köszönöm a tippeket!
Már teljesen kezdtem kiábrándulni a válaszoktól. Méghogy háromszöges, megkötős :D Kb a válaszadók méretét ki tudom találni, az alapján, amit írtak, annyi hülyeség jött :)
Turiban kerestem mostanság, de nem sikerült rábukkannom. A többi üzletet átnézem majd. Köszönöm még egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!