Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék emberi áron 75 F...

0lányka0 kérdése:

Szeretnék emberi áron 75 F méretű bikinifelsőt. Nem akarom elhinni, hogy csak 15 000 felett vagy esetleg/állítólag turiban lehet találni. Minden évben a sírás kerülget. Bárkinek bármi infója?

Figyelt kérdés
Ha bárkinek van jó infója, kérem segítsen. Olyan jó lenne végre egy fiatalos, szép bikiniben megjelenni a strandon magabiztosan egy tökélete méretű felsőrészben ami nem mamás.

#bikini #nagy mell #75F #75 F #fürsőruha
2016. jún. 14. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

[link]

Próbálni is lehet náluk, főoldalon ott a cím.

2016. jún. 14. 20:23
 12/21 anonim ***** válasza:
A volt barátnőm mindig itt vásárolt: 4026 Debrecen, Kálvin tér 6/A (külső karéj)
2016. jún. 14. 22:25
 13/21 anonim válasza:
5%

Vannak hátul megkötős bikinik is , nem értem mit szerencsétlenkedsz.

De ha csatosat akarsz, és van egy kis eszed is hozzá, akkor simán lehehet vágni a pántjábol 5centit, majd a méretedre igazitani rávarni egy csatot.

2016. jún. 15. 12:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

a megkötősek szinte mind kosár nélküliek. Látszik, hogy semmi fogalmad a témához (ebben az esetben nem kell hozzászólni), mert ekkora mellekkel szeretem, ha erős tartást ad egy bikini felső. Az pedig, hogy pár centit be lehet venni.... :D Tudok varrni, sőt, varrógépem is van. De! (szintén a fogalmatlanságodat bizonyítod), Egy 90-E-s melltartóból 20 centit kellene kivenni, amit ugye meg lehet varrni, de a kosár is szélesedik, nem csak mélyül.

2016. jún. 17. 09:42
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Nekem pl minden bikinim hátul kötős és van kosara, merevítőset már nehezebb találni de az se lehet kihívás. De szerintem akár varratni is lehet, van olyan varrónő aki vállal fehérnemű készítést és a legtöbbjük anyagár plusz 2-3 ezer Ftért már egész szépet csinál.
2016. jún. 17. 11:28
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
A kosár problémára lehet azok a háromszög bikinik lennének jók amik nincsenek összevarrva csak a 2 mellrész fel van fűzve és szabadon állítható a távolságuk.
2016. jún. 17. 11:33
 17/21 anonim ***** válasza:
2016. jún. 18. 08:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Háromszöges, megkötős felső nagy mellre? Az lóf@aszt se tart. Amúgy is a melltartófazonú a jobb, mert a nyakbakötős ilyen méretnél már eléggé megterheli a nyakat.

Kérdező: egyszer sok éve a Decathlonban is sikerült vennem, talán F a legnagyobb ami van. De ezt nem mondom biztosra. A Triumph-nak van egy outletje a Bécsi úton, ott egyszer voltam szezon előtt, bőven volt méret (előző évi modellek), teljesen vállalható áron (talán 1000Ft?), bár nekem a fazonok nem jöttek be. Idén az M&S-ben vettem egy felsőt szintén szezon előtt leárazva, az is kb 1500-2000Ft lehetett. Ott meg az a baj hogy a bikinik egy része normálisan van méretezve, a másik része meg kosárméret nélküli :(.

Turiban elég gyakran lehet találni, bármily meglepő (Háda főleg, esetleg Maggies). Vagy vaterán, bár én szeretem felpróbálni.

[link] A Bécsi úti Tesco mellett van

2016. jún. 22. 00:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a Bonprixt majdnem kifelejtettem. Sajnos rendelős, de árban és méretválasztékban is rendben van.
2016. jún. 22. 00:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: Köszönöm a tippeket!

Már teljesen kezdtem kiábrándulni a válaszoktól. Méghogy háromszöges, megkötős :D Kb a válaszadók méretét ki tudom találni, az alapján, amit írtak, annyi hülyeség jött :)

Turiban kerestem mostanság, de nem sikerült rábukkannom. A többi üzletet átnézem majd. Köszönöm még egyszer :)

2016. jún. 22. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!