Szeretnék emberi áron 75 F méretű bikinifelsőt. Nem akarom elhinni, hogy csak 15 000 felett vagy esetleg/állítólag turiban lehet találni. Minden évben a sírás kerülget. Bárkinek bármi infója?
F&F fürdőruhái között szerintem van ilyen nagy méret is. És az nem a drága kategória.
Egyébként tényleg jó fehérnemű üzletekben a legesélyesebb, pl. Triumph, és azok valóban nem olcsók.
Esetleg kínaiban próbálnám meg. Ott tuti van nagy méret, de nem biztos, hogy fiatalos lesz.
De azért megéri körülnézni.
Akkor nem tudok.
Nekem egy ismerősömnek van ilyen nagy mérete, úgyhogy ő egyébként vékony, ő Triumph-ban szokott vásárolni, melltartót is, bikinit is.
De biztos vannak még ilyen üzletek. Nálunk csak Intimissimi van még, de ott nincsenek ilyen nagy kosarasok.
De ha olyan helyen élsz, pl. Pesten, akkor tuti több "szaküzlet" van.
Mert ekkorára nőttek, azért. :)
mindenesetre ettől a kommenttől nem jutottam előrébb...
Gratulálni egy mellhez... Mekkora nyomorék vagy :)
Kérdező,ha esetleg mennél külföldre (nem kell túl messze,pl Bécsbe),a Victoria's Secretben vannak ekkora méretű bikinifelsők,10000 Ft alatt is,amik jól néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!