Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek bejön a "páva"...

Lányok, nektek bejön a "páva" stílus?

Figyelt kérdés

Unokatesóm páva akar lenni, próbálom lebeszélni róla, szerinte ez a stílus sok csajnak bejön, hiába mondom az ellentétét. Szóval be akarom bizonyítani, hogy nincs igaza. Csajok, ugye, hogy sokkal vonzóbb egy érett, normális, pasisabb pasi? Kort is írjatok légyszi, meg úgy az egészről a véleményeteket!

És mielőtt bárki félreértene, én nem akarom bántani a pávákat, pusztán meg akarom mutatni, hogy nem minden csaj álma a stílusuk.

2016. jún. 12. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
A csőgatyára már miniszoknyát is vesznek a kis homo erectusok :) Ilyen bohócokat még emberszámba se veszek, olyan kis nevetségesek a facebookon hogy a 40 kilójukkal arcoskodnak és lenéznek akárkit is, majd ha terepszínű cucc lesz rajtuk és háromszor ekkora súlyban lesznek akkor talán észre is veszem őket.
2016. jún. 12. 19:11
 12/23 anonim válasza:

Én lennék akiről szó van. Köszi mindenkinek,neked meg Uncsi különösképpen. Egyébként reagálva néhány kommentre. A rózsaszín meg egyébb khmm ruháktól engem is kiráz a hideg. Amúgy is max a hajra gondotam. De ezek után az sem valószínű.

Egyébként ezt azért gondoltam így mert szinte minden ilyen típusú ismerősömnek van barátnője

2016. jún. 12. 19:44
 13/23 anonim ***** válasza:
vigyázat! ez az oldal nem mérvadó ehhez a kérdéshez!ne értsetek félre, én gáznak tartom a páwákat, mert tömegek, de itt nem az a korosztály válaszol akit érdekelne ez a gyerek, ez úgy lenne reális, ha egy mellékelt kép lenne arról a lányról aki írja válaszokat, mert lehet hogy egy 20, 25 feletti nő ír ide, akiknek nem mérvadó a válaszuk! vagy egy kövér lány, aki utálatból írja a válaszát. a valóság az, hogy minden jólkinéző tinilánynak bejön ez a stílus, sajnos el kell fogadni!
2016. jún. 12. 19:49
 14/23 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Szerintem sokkal jobb az ha nem foglalkozik többet magával mint egy lány..
2016. jún. 12. 20:39
 15/23 anonim ***** válasza:
#13, hulyesegeket irsz. En speciel egy 16 eves diaklany vagyok, es lehet, hogy nem szulettem Cindy Crawfordnak, de sem en, sem a kornyezetem nem tart ettol meg banyaremnek, ja es kover sem vagyok. Megsem jonnek be az ilyen kis buzacsirak, mert egyszeruen nem lehet rajuk fiukent nezni. Es sok baratnom van, akiknek szinten ez a velemenye, es van koztuk olyan, aki akar modellkedhetne is. Ugyhogy attol meg, hogy sajnos tenyleg sok kis csitrinek bejon ez a stilus, nem kell egy kalap ala venni az osszes lanyt. Igenis vannak meg normalisak.
2016. jún. 12. 20:49
 16/23 anonim ***** válasza:

Nos,aki lepontozott: fogalmatok nincs,milyen egy FÉRFI.:)

De remélem, majd megtudjátok.

2016. jún. 12. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Most kiverem a biztosítékot,nem baj,elég "öreg" vagyok,h élvezzem,inkább a Jean Reno,mint egy páwa,egy Justin Bieber. Vagy egy Sean Bean. Vagy eGy FÉRFI,háklik.meg hülyeségek nélkül.
2016. jún. 12. 23:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha a kislányoknak akar tetszeni, követheti ezt a stílust. De ha komoly kapcsolatot szeretne, érett barátnővel akkor inkább felejtse el. Igen a haj még belefér, de ne olyan 30 cm-es ecsethaja legyen!
2016. jún. 13. 06:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Oké #13-as...

Akkor én nem úgy írok:D Igaz, hogy magamat nem tartom annyira szépnek, de elvileg az vagyok, és tinilány is...

És én undorítónak tartom, szóval nem jön be, sőt taszító!!! Az uncsitesódnak pedig: Ne csinálj olyan hajat...tényleg nem szép!

2016. jún. 13. 06:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát én 18 éves - mások szerint elég csinos - tinilány vagyok, és nekem nagyon nem jönnek be a páwák.

Egy izmos, sportos, borostás fiú, egyenes szárú farmerben és mondjuk egy galléros pólóban vagy egy elegáns ingben annál inkább.

2016. jún. 13. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!