Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek bejön a "páva"...

Lányok, nektek bejön a "páva" stílus?

Figyelt kérdés

Unokatesóm páva akar lenni, próbálom lebeszélni róla, szerinte ez a stílus sok csajnak bejön, hiába mondom az ellentétét. Szóval be akarom bizonyítani, hogy nincs igaza. Csajok, ugye, hogy sokkal vonzóbb egy érett, normális, pasisabb pasi? Kort is írjatok légyszi, meg úgy az egészről a véleményeteket!

És mielőtt bárki félreértene, én nem akarom bántani a pávákat, pusztán meg akarom mutatni, hogy nem minden csaj álma a stílusuk.

2016. jún. 12. 18:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Szerintem az egész öltözködési "stílus" gáz. A haj, a nadrág, a feminin póló, a sapka.

18/l

2016. jún. 12. 18:16
 2/23 anonim ***** válasza:
25%
Igen
2016. jún. 12. 18:21
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
azt úgy kell írni h páwahhh. amúgy nekem mindegy hogy hogy öltözik valaki, nekem inkább az nem tetszik bennük, hogy túl nagy az arcuk. ahhoz képest legalábbis, mint amennyi eszük van. és a legtöbb buta mint a föld. mondjuk átlagemberektől nem is várok mást. de akkor viselkedjen is úgy mint az átlag ember. mert hiába hiszik azt, nem egyéniségek, nem egyediek. szellemileg, kinézetileg egyaránt. és ezt nem látják be, ezért viselkednek úgy ahogy, és ez nem jó.
2016. jún. 12. 18:23
 4/23 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2016. jún. 12. 18:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem tetszik a páva stílus. Undorító szerintem. Öltözködjön normálisan, és ne akarjon egy ilyen tömegstílus képviselője lenni. A pávák főleg a hozzájuk hasonló khm lányoknak jönnek be. Ha normális lánynak akar tetszeni, akkor legyen ő is normális
2016. jún. 12. 18:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jön be ez a stílus. Úgy veszem észre, hogy a legtöbb közülük csak egy nagyképű, buta kisfiú. Meg az ecsethaj, meg felül hosszú, oldalt semmi haj.. Hát nekem visszataszító! Nem tetszik az öltözködésük sem. Szűkebb gatyát hordanak, mint a lányok.. 19/L
2016. jún. 12. 18:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Páva stílussal csak élősködő tenyésztett ribiket lehet szerezni, ha neki olyan csaj kell akkor hajrá, köztük és a gumibaba között annyi különbség van hogy a gumibabára nem kell költeni.
2016. jún. 12. 18:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem jön be.

Sokkal vonzóbb és érettebb egy pasisabb pasi, akinek nincs "ecset feje", és nem megy el plázázni a "legmenőbbswag-yolo" ruhákért, és nem áll már szinte többet tükör előtt, mint egy nő. Számomra ez elég taszító és kiábrándító, egyesek rosszabbak, mint a nők.

Oké, adjon a pasi magára, legyen igényes, de könyörgöm, egy pasi legyen már pasi, mert számomra az, aki folyton a méteres haját belövi és nézegeti magát és állandóan plázázni jár az számomra férfiatlan, és nagyon taszító, kiráz tőlük a hideg.

17/L

2016. jún. 12. 18:31
 9/23 anonim válasza:
26%
Nekem bejön
2016. jún. 12. 18:43
 10/23 anonim ***** válasza:
Ha csak a hajat cseszteti, az meg elmegy (bar a meteres ecsethaj mar nem nagyon), de a gusztustalan, melyen dekoltalt rozsaszin poloktol hanyingerem van. Ami meg vegkepp kivagja a biztositekot, az a CSOGATYA. Undorito, buzeratoros. Ehhez hozzajon meg az allando tollaszkodasuk es altalanos nagykepuseguk is. Szoval nem, nagyon nem jonnek be.
2016. jún. 12. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!