Hová vehetnék fel ünneplőt?
komolyan érdekel, miért akarod, hogy a szüleid azt higgyék, hogy utálod?
színházba felveheted
vagy ha mondjuk az ing tetszik, akkor vegyél hasonlót csak színesbe, mintásba és azt bármikor felveheted
a fekete szoknyát/nadrágot szintén, ha nem fehérrel kombinálod máris nem ünneplős hatású
vannak olyan rendezvények, ahová illik kiöltözni, oda bátran viselheted vagy én bár nem vagyok buzgó vallásos gyakran elkísérem nagynénémet a gyülekeztebe, oda mindig ünneplőben megyek -igaz nálam ez jobbára kosztümöt jelent
Te amúgy mit értesz ünneplő alatt a klasszikus fekete alj fehér fölsőt vagy azért szeretsz kombinálni is?
Akkor ezzel nincs szerencséd! :-P
Én a gyülekezetbe mindig kicsípem magam, persze ünneplősen, kosztüm az nálam az alap, én is szeretem a feketét, de van egy barna is meg szeretnék majd egy szürkét is.
Lábbelikkel, hogy vagy? Én azokkal szeretem földobni a kosztümöt pl. egy szép csizma szerintem baromi jól áll hozzá, jobb mint az uncsibb magassarkúk meg körömcipők.
Én is szeretem a magassarkút is, csak szeretem néha földobni pár extravagánsabb darabbal földobin a szettet. Egy szép pár csizma meg pont jó erre.
Színházba meg miért nem hívod el valamelyik barátnődet vagy a párodat? Nem kell nekik megmondani, hogy márpedig te ünneplőt akarsz hordani, csak hogy színházba akarsz menni.
Ünneplő? :/
Amúgy irodába simán lehet hordani ilyen szettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!