Miért járnak a srácok szűk farmergatyába, és miért túrja mindegyik fiú a haját?
Fiúként válaszolok, én nem hordok olyan farmert de lehet hogy csak azért mert utálom az ilyen kis páwa stílusokat.
Lehet hogy sokan azért hordanak ilyet mert normális farmert amiben az ember lába nem kap trombózist (bár akik általában ilyet hordanak azok nem kapnak) eléggé túrni kell mert kb mindegyik ilyen heresorvasztó.
Kb ugyan azért hordhatják mint nyírják le a hajukat 0-ással és tartják meg fenn 5-10 centisre... mert ez a divat, mindegy hogy milyen hülyén néznek ki.
Ha a szűk farmer egyenlő a slimfittel, akkor szimplán azért, mert a többi szarul áll. Onnan oszlop lábakat varnak a adina nadrágoknak, hogy még egy tehénre is bő. Az meg mint tudjuk nem tetszik senkinek.
A hajtúrást én se értem. Az ha 30 percenként próbálja kordában tartani, mert szétfújta a szél, nem tudom miért baj. Vedd úgy a te magas igényeidnek akar megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!