Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert jon be divatba a fiuknal...

Miert jon be divatba a fiuknal is a szoknya?

Figyelt kérdés
Tegnap lattam a tvben egy divatbemutatot es abban tizen eves fiuk szoknyakat mutattak be. Ki latott v hallott rola vmit?
2008. szept. 26. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Ezek olyan dolgok, amiket gyerekként hordanak, és bocs de most a 18 éves kis hülyéket gyereknek sorolom be, mert szellemileg azok. Ha valakin 30 évesen is ilyet látsz, az vagy feltünősködik, vagy tényleg buzi. Lehet, hogy 50 év múlva más lesz, de hidd el, ma Milánóban is, meg Berlinben is megbámulják azt a felnőtt férfit, akin szoknya, vagy smink van.
2008. okt. 1. 17:56
 12/16 anonim válasza:
76%
Már arról én is halottam, hogy egy balett előadásra nézőként is adnak a fiúkra szoknyát, hogy jobban átélje, beleéje magát a színpadon látottakkal.
2008. okt. 2. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Pontosan! Felnőtt férfi ne hordjon szoknyát!
2008. okt. 2. 08:31
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
A történelemben végignézve a ruhákat,minden népnél szerepel a szoknyás stb.férfi divat.Nem csak a skótoknál,nálunk is!Miért ne hordhatna bárki ma is szoknyát?A férfias kisugárzást nem tompítja le a viselet.Gondoljatok csak számos színészre, vagy az olimpián felvonuló sportolók ruhájára.Nem bűn a múltból "meríteni"!De egy biztos,a ruhákat viselni TUDNI KELL,nemtől függetlenül!
2008. okt. 3. 07:51
 15/16 anonim ***** válasza:
2010. szept. 13. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
én is szoknyás pasi vagyok teljesen jólérzem magam benne persze a megfelelő harisnyanadrágot felveszem alá az év 365 napjából 300 at vígan szoknyában és harisnyanadrágban töltöm
2011. febr. 3. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!