Szerintetek vissza fog jönni az egyrészes fürdőruha a a divatba?
Nektek tetszenek az egyrészes fürdőruhák? Nekem nagyon, és olyan kár, hogy manapság senki nem hord egyrészest 60 év alatt. Persze ne az ilyen úszódresszekre gondoljatok egyrészes furdőruha alatt, de mondjuk az ilyenek szerintem nagyon jól néznek ki:
Szerintetek vissza fog jönni a divatba újra az egyrészes a közeljövőben?

Előző vagyok. Most olvasom csak a kommenteket. Szegény kérdező. Manapság a válaszolók nem hajlandók a kérdésre válaszolni. Ez elég bosszantó.
A kérdező AZT a konkrét fazont kérdezte...

Én csak egyrésest hordok mert nekem az kényelmes, nem kell igazgatnom az alsót vagy a felsőt állandóan, és én szeretek úszni így arra különösen jó. Én mondjuk a sportost hordom szigorúan más szóba se jöhet a kosarast nem szeretem.
Én egyszer a H&M be vettem azt a hosszú ujjút amit reklámoztak egy időben csak mert nagyon megtetszett, meg akkor nekem a jobb vállamon volt egy szemölcs eltávolító műtétem akkor mondták hogy pólóba fürödjek ha megyek strandra de az nekem kényelmetlen volt.
Persze jó a hosszú ujjú fürdőruha mint a tornadressz csak béléssel, meg nem égek le benne annyira. Ha meg picit napozni akarok azt az erkélyen szoktam pár prcet egyszál semmiben így színem is van azért :)

Vannak divatos egyrészesek amúgy.
Én 23 éves fiatal nőként egyrészest hordok. Tini koromba is egyrészest hordtam, talán 13 évesen volt rajtam bikini utoljára de nem szerettem, folyton lecsúszott az alsó része, meg én nagyon szeretek úszni hobbi szinten arra meg kényelmesebb a dressz. Amikor divat volt a trikini azt is viseltem mert akkor megvolt hozzá a megfelelő alakom, de mivel picit híztam így az egyrészes dresszt kezdtem hordani mert az eltüntette azt a kevés zsírt ami rajtam volt és az tetszett is. Már 3 éve újra vékony, feszes alakom van, jelenleg olyan dresszem van ami oldalt picit ki van vágva, és a nyakánál kell becsatolni, hátul a melltartó részt és a bugyijánál hátul, elől teljesen elfedi a testem hátul meg szinte deréktól felfelé csupasz vagyok. Azért is szeretem mert a hasamon 3 vastag hegem is van amikor bele löktek az árokba és belém állt egy fémdrót és műteni kellett, és azt nem szívesen mutogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!