Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek vissza fog jönni...

Szerintetek vissza fog jönni az egyrészes fürdőruha a a divatba?

Figyelt kérdés

Nektek tetszenek az egyrészes fürdőruhák? Nekem nagyon, és olyan kár, hogy manapság senki nem hord egyrészest 60 év alatt. Persze ne az ilyen úszódresszekre gondoljatok egyrészes furdőruha alatt, de mondjuk az ilyenek szerintem nagyon jól néznek ki:

[link]

Szerintetek vissza fog jönni a divatba újra az egyrészes a közeljövőben?

2016. jún. 8. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

Ha ma senki sem hord egyrészest, akkor hogy lehet a linken éppen egyrészes?

Egyébként ma is hordanak, ha van ízlésük, mert azért egyes testesebb hölgyek számára előnyösebb, mint a bikini.

2016. jún. 8. 17:13
 2/15 anonim ***** válasza:
18%

Bocsi, hogy ezt írom, de amit linkeltél, az olyan ocsmány és csicsás, hogy szerintem iszonyat kevesén mernék ezt felvenni.

Azonban itt van néhány szolidabb darab:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezen az oldalon pedig, ugyan horribilis összegért, de kapsz szép egyrészes fürdőrucikat, ebből is látszik, hogy NEM MENTEK KI A DIVATBÓL az egyrészesek!!

[link]

2016. jún. 8. 17:15
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindegy mi a divat? Nem azt kell követni. Jó esetben olyat vesz fel mindenki ami tetszik és jól is áll neki. Nagyon sok fiatalon láttam egyberészest tavaly és most is már.
2016. jún. 8. 17:21
 4/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Már vissza jött.

Nekem is van, csak nem olyan fazonú, mint a képen.

2016. jún. 8. 17:22
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Aszongya "itt van néhány SZOLIDABB darab" és belinkel olyat, aminek a fele hiányzik.

(Az első szolid hogy marad fenn?)

Nekem az ilyen tetszik, rendelni fogom. 28 vagyok, már nem tini, nem érdekel a divat.

[link]

2016. jún. 8. 17:36
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

szolidabb = EGYSZÍNŰ és mintamentes

2016. jún. 8. 17:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Már visszajött, nyugodtan felvehetsz egyrészest, senki nem fog rád ujjal mutogatni miatta... Nagyon nagyon tetszik, amit linkeltél :)
2016. jún. 8. 23:09
 8/15 anonim ***** válasza:

A szolid nem azt jelenti, hogy egyszínű. Amit a kérdező linkelt sem csicsás. Mintás.

Csicsás az az egyszínű is, ami strasszköves, láncos, csatos.

2016. jún. 9. 00:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Palvin Barbi egyrészesben a 2016-os Sports Illustrated magazinban:

[link]

Nem tennék ide, ha nem lenne divatos.

2016. jún. 9. 05:18
 10/15 anonim ***** válasza:
23%

Nem, szerintem nem fog visszajönni. Nem erre tart a divat. De ha bajod van az alakoddal vagy a bőröddel, akkor arra más megoldás kell.

Például egészséges szintre kell hozni az önértékelésedet, kívülről (is) kell látni önmagad.

2016. jún. 10. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!