Szerintetek a dekoltalt felso ribis?
Figyelt kérdés
A volt baratom egyszer megszolitott miatta es azota nem veszem fel mert riban*nak erzem magam miatta ..2016. jún. 3. 21:05
1/6 anonim válasza:
Attól függ, látni kellene, pontosan miről van szó.
2/6 Sunshinedoll válasza:
Nem. Igazából csak a nagyobb mellűeket szólják meg érte. Nekem alig van mellem, elég sűrűn van mélyebb kivágású felső rajtm, de mivel nincsenek telt melleim, a kutyát nem érdeklik. Szóval ha nagy melleid vannak, vagy az átlagosnál picit nagyobbak, akkor meg fognak érte szólni, de ez nem jelenti azt, hogy ribis lenne, ez csak azt jelenti, hogy a beszólogató illető baromi unintelligens, és nincs saját élete :D
3/6 anonim válasza:
Igazából mindenkinek máshol van a határ, aki erkölcsös az szigorúbban nézi. Én pl utálom amikor feltűnően ki van pakolva minden, szerintem nem ezzel kéne kitűnni..( és ezt nagymellűként mondom, én sosem teszem ki, mert mindenkit kellemetlen helyzetbe hozna, meg nem is tartozik a mellem mindenkire..). Most ha éppen csak egy kicsit kivagottabb a felső az oké, de amikor már épp hogy csak a bimbi nincs kint az igencsak ribis..
4/6 A kérdező kommentje:
Es mondjuk nyaron? Vagy mikor strandra mesz?
2016. jún. 3. 21:55
5/6 anonim válasza:
Azt szokták mondani: vagy comb, vagy dekoltázs, tehát ha nem minivel veszed fel, akkor nem ribis. Persze melltartó, mellbimbó ne lógjon ki.
6/6 anonim válasza:
Strandra menet nincs túldekoltált ruha :). Persze fürdővárosban értve elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!