Egyszerre 2 övet hordani? Totál hülyeség?
2016. jún. 2. 13:06
2/9 anonim válasza:
totál 2005.
szerintem béna.
Itt nem arra gondolok, hogy mindig követni kell a legújabb divatot, de ami régen is gáz volt, ne erőltessük
4/9 anonim válasza:
Nem hülyeség, baromi röhejes:D Sajnálom de már maga a farmer is ódadivatú és még az emok sem hordták/hordják így az övet.
6/9 anonim válasza:
Úristen... de jót nevettem ezen. Szerintem jobb ha ezt inkább azonnal elfelejted!
Amúgy nem te vagy a farmeros csóka? Pár hete láttam itt egy kérdést, hogy az illető hogyan tehetné újra divatossá a régi farmerét és szerintem ugyan ez a farmer volt, meg ugyan ez a konyhaszék.
7/9 anonim válasza:
ez a kérdés ugye vicc? önmagában a 2 öv is totál felesleges és értelmetlen, de ez a 2 öv konkrétan gáz és undorító. a nadrágról nem is beszélve. igazi suttyó.
8/9 anonim válasza:
#6 jaja, én is emlékszem rá! szóval tuti ugyanez. szegénynek nincs élete..
9/9 anonim válasza:
Ez a kérdés gondolom trollkodás akar lenni, mert annak tökéletes :D, jót röhögtem a képeken, főleg a "D&G" övön :P. Amúgy az a farmer gatya tényleg röhejes, tipikus gagyi piacos farmer... Nem ciki ha nincs pénzed drága gatyóra, de pl H&M-ben már lehet tök olcsón egész jó farmerokat venni, de ezt felejtsd el sürgősen :D (meg a 2 övet is...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!