Tönkre ment az új cipőm, becserélhetik?
Figyelt kérdés
Két hete vettem egy új cipőt a New Yorkerbe. Azt hittem jó lesz. Erre a mai napon már kezdett szétjönni az oldala mert csak ragasztott és be is ázott. A sarka belül már nyomja a talpam, mert ugye a "betét" alatt van a bélés, ami valami rücskös gumi vagy műanyag. De már kezd kopni és ezért fáj a sarkam.
Pedig csak az utcán sétáltam benne.
Blokkja megvan, kicserélik így? Ez egy ócskaság.
Ha nem akarják kicserélni mit mondjak?
2016. máj. 27. 21:28
2/9 anonim válasza:
Ha rossz minőségű, és kellően határozott vagy, akkor becserélik. Ha nem, akkor fenyegetőzz a fogyasztóvédelemmel, kérheted a minőségi vizsgálatát.
3/9 anonim válasza:
Nekem a Humanicban ingyen megragasztották, amikor egy hét után elkezdett leválni a talpa, szerintem egy próbát mindenképp megér. Kicserélni nem hinném, hogy kicserélik, de talán tudnak tenni valamit az érdekedben.
5/9 anonim válasza:
Vásárolnátok minél több szarságot, csak hogy márkás legyen. Miért nem egy egészséges bőrcipőt vásárolsz?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a márkája. Pont, hogy azért vettem, mert így is 8 ezer ftosan is ez volt a legolcsóbb, mert én ki nem adnék 30 ezret cipőért.
2016. máj. 27. 22:06
7/9 anonim válasza:
Ha nincs rá garancia akkor nem hiszem hogy kicserélik:)
8/9 anonim válasza:
7-es, mindenre van kötelező jótállás! Ez nem így működik, hogy szemetet adunk el pénzért, és bezsebeljük a hasznot, a vásárló meg elviszi a balhét.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!