Nem rudtam hol kell megkérdezni: Egy szövetkabátot lehet géppel mosni? Még nem volt szövetkabátom, de a kollégiáim azzal riogatnak, hogy akkor tönkre megy.
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 14:50
1/8 anonim válasza:
A szövetkabátot tisztítóban lehet kitisztíttatni. Mosógépben nem mosható.
2/8 anonim válasza:
Én mostam már ki részben gyapjú szövetkabátot, semmi baja nem lett. A másik szintén részben gyapjú szövetkabátomat viszont biztosan nem mosnám ki itthon, ránézésre egészen más az anyaga. Szóval nem 100% hogy tönkremegy, de inkább vidd tisztítóba, az a biztos. Nincs benne olyan kis piktogrammos címke?
3/8 anonim válasza:
De csak megbízható tisztítóba vidd. Pár évvel ezelőtt anyukám gyönyörű piros kabátja tele volt apró szöszmösszel a tisztító után.
Egyszerűbb, ha minden nap használat után vizes kezeddel áthúzod a kabátot. Majd ha megszáradt, akkor húzol rá egy akkora méretű szemeteszsákot, ami betakarja és felakasztod. Ezzel véded meg a kabátodat a por ellen. A hónalját belülről meg ki lehet mosni, csak kifordítva terítsd ki, hogy megszáradjon.
4/8 anonim válasza:
Nekem a fehér kabátom lett tele fekete kis szöszökkel a tisztító után :( Egy bőrkabátom pedig teljesen más lett utána, olyan fura lett az anyaga, pedig az már eleve máshova vittem. Szóval én csalódtam a tisztítókban.
Én nedves ruhakefével szoktam átkefélni.
6/8 anonim válasza:
Nézd meg mi van beleírva. Én rendszeren ott mosom az enyéimet, van köztük gyapjú is, toll is,szövet is. Ha bele van írva hogy hány fokon mosható, akkor hajrá!
7/8 anonim válasza:
Kaptam egy használt, fekete szövetkabátot, amit enlekeim szerint kimostam. Megvvan egy szőtt típusú szövetkabátom, amit nem nagyon nosogatnék. En tuti nem, de szerintem anya sem mosta ki, de nem tudom is kell. Nincs annak baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!