Nektek tetszik ez a bikini?
Figyelt kérdés
Olyan biknit szerettem vokna, ami optikailag kicsit nagyítja az amúgy 75A-s melleim. Szerintetek jó választás volt?
2016. máj. 26. 14:37
23/26 A kérdező kommentje:
Igen, utólag. Nem, majd a próba fülkében fogok fotózkodni és felrakni gyakorira...
Nem fogok benne barnulni, mivel strandra nem járok, napozni szoktam. Wellnessbe kell.
2016. máj. 27. 04:14
24/26 anonim 

válasza:

Értem én, csak azt nem, hogy mit kezdesz az információval, ha már egyszer megvetted?
Amúgy lehetne, igen: lefotózod a fülkében, nem veszed meg, feldobod ide, megszavaztatsz minket, aztán döntesz.
25/26 A kérdező kommentje:
Csak mondjuk ahol vettem, az a bolt Pesten van és nem értem rá ilyenekre, hogy vissza menjek, ugyanis 1,hogy vidéken lakok, 2,jöttem éjszakára dolgozni, szóval mielőtt magyarázunk, gondolkozzunk.
2016. máj. 27. 11:33
26/26 anonim 

válasza:

Szerintem elég rosszul néz ki
Valami minimális szivacs tuning, aztán aki nem mellmániás, annak már bejössz
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!