Szereted nézegetni hogy mennyire izmos vádlit hoz ki, ha tűsarkú van rajtad?
Figyelt kérdés
(Bélák és társaik trollkodjanak máshol)2016. máj. 25. 19:50
1/7 anonim 

válasza:

Magas vagyok és vékony, mégsem lesz izmos a lábam a magassarkútól. Ha ezt nem is, de azt szeretem nézni, hogy milyen csinos lábaim lesznek, hiába tudom, hogy természetellenesen állnak a lábfejeim a cipőben.
2/7 anonim 

válasza:

Pont ez amit utálok, hogy magassarkúban izmos a lábam, amitől még vastagabb és csúnyábbnak látom...
3/7 anonim 

válasza:

Trollkodni nem szabad, holott már maga a kérdés egy tök értelmetlen kérdés.
5/7 anonim 

válasza:

Szoktam nézegetni az izmos vádlimat de nem tűsarkúban, ugyanis olyanom nincs. Nem hordok magassarkút.
Viszont nekem egy sima tornacipőben vagy szandálban is izmos a vádlim, mert ki van gyúrva :D
6/7 anonim 

válasza:

Nekem is elég izmos a vádlim, és van h szoktam nézegetni, magassarkúban is, mezítláb is.
Magassarkúban nem annyira szeretem mert eléggé férfias úgy a lábam, nagyon kidudorodik az izmom.
16L
7/7 anonim 

válasza:

Egy kis bátorítás, lányok: sok férfi - köztük én is - imádja az izmos vádlid, meg az izmos női lábakat úgy egyáltalán. Szóval ne utáljátok, jó az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!