Csúnya ha ekkora a hasam és felveszem ezt a szoknyát vagy még határeset?
2016. máj. 25. 13:31
1/8 anonim válasza:
szerintem csinosabb lenne, ha nem tűrnéd be a felsőt, vagypedig bővebb felsőt válsztanál és lazán tűrnéd be, buggyosan :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!:)
2016. máj. 25. 13:45
3/8 anonim válasza:
Ez így elég rémes, pont kiemeli amit nem kéne. Ne tűrd be a felsőt, akkor jó lesz.
4/8 anonim válasza:
Szerintem se tűrd be! :)Akkor nem lesz gáz.
5/8 anonim válasza:
Hát, olyan, mintha nagyon kellene kakilnod :D :D :D Nem valami csini. Olyan felsővel kéne felvenned, ami kicsit lengébb, hogy a hasad ennyire ne legyen kiemelve. egyébként pedig alap, hogy pamut szoknyába semmit nem tűrünk be!!!
6/8 anonim válasza:
Szerintem se tűrd be, egyébként meg szexi az alakod. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy nem pamut szoknya.
2016. máj. 25. 18:40
8/8 anonim válasza:
Nekem ennél nagyobb hasam van és ugyanúgy felveszek szoknyát mint bárki más, csak ügyelek hogy ne pont ott legyen a vonala ahol a hasam mert kiemeli akárcsak neked.
Én is csak azt tudom tanácsolni mint mások, ne tűrd be vagy lezserebb felsőt válassz. Esetleg még tüdőszoknyát ha szereted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!