Hogyan lehetne finoman megoldani a stílusváltást?
Eddig szerettem lazán öltözködni, de egyre inkább tetszenek a feszülősebb ruhák. Nagyon feltűnő lenne a környezetemnek?
Például ilyesmi fazonokra gondolok:
Póló: [link]
Nadrág: [link]
17f
Szerintem csak úgy lazán tojd le, hogy mit gondol a környezeted.
Ha neked tetszik és jól áll, akkor viseld, mert pl. a modellen jól állnak. Ha ilyesmi alkatod van, jól fog neked is állni.
Ne félj attól, ha feltünő lesz a környezetednek! Mondjuk amikor énis beverettem fekete vasalt hajjal (fiu vagyok), hát hmmmmmmmm... :DDDDDDDDDDDD Szóval érted. Kicsit gyomorgörcsben voltam, mindenki véleményt mondott, vagy susogtak, de mutattam a "leszaromavéleményed" fílinget, mert amugy is leszarom, de azért az emberben legbelül mégis ottvan az a kis nemtudommi... félelem? xd nemtom:D flegmán válaszoltam a negativ kritikákra, mert őszintén szolva a paraszt osztálytársaim meg a sulibeli mégnagyobb parasztok engem nemfognak irányítani. :D
Ez a nadrág k*rvajó énis ilyet hordok :D Most meg már azon csodálkoznának ha sima normál nadrágban mennék. Régebben énis lazán öltözködtem de utánna alaposan megváltozott az izlésem. És nem bánom :D Szóval nyugodtan. Mondjuk én azért nem ajánlanám azt az egiyk napról a másikra váltást, inkább igy egyiknap felveszed ezt, másiknap meg amazt hozzá, és a lényeg, hogy a "stilusváltó" napokon legyen iszonyat jo kedved! xd lássák rajtad, hogy biztos vagy abban, amit csinálsz. azaz a stilusváltást :D na most jol összevissza irtam, mind1 remélem kiveszel belöle valamit. Hajrá
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!