Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj az ha páwa vagyok?

Baj az ha páwa vagyok?

Figyelt kérdés
Nekem elég páwás a stílusom nindig csőnadragban járok, bar pólók közül nem áll jól a v nyakú póló.mi a véleményetek a páwákról?

2016. máj. 22. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nincs velük bajom, ellenben elég viccesen néznek ki. Én azért nem helyezném előtérbe azokat a vékonyka lábakat.
2016. máj. 22. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

A páwákról a neten mindenki csak fröcsög, de igazság szerint ez is csak egy stílus. Pont úgy, ahogy felszínes dolog a rockerek, a gótok, vagy bárki fölött csak a stílusa alapján ítélkezni, ugyanúgy felszínes megítélni valakit csak met "páwa".

Nekem maga a stílus nem nagyon jön be, nem az én ízlésemnek való, de a barátaim között akadnak olyanok is, akikre mások simán rásütik a "páwa" vagy a "plázapics@" jelzőt, pedig ők sem rosszabbak attól, hogy úgy öltözködnek, ahogy ők akarnak.

2016. máj. 22. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Még hányszor írod ki?
2016. máj. 22. 23:11
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Gyerekes... Szóval 18 év alatt oké.
2016. máj. 23. 09:30
 5/9 csingilingg84 ***** válasza:
Nekem nem baj, ha neked tetszik. De nekem nem jön be.
2016. máj. 24. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs vele különösebb bajom, értem én, hogy ezek a fiatal srácok nem a saját nemükhöz vonzódnak, csak azért akarnak úgy kinézni, mint a búzák, mert most ez a divat, ezt tolja a média, ez a társadalmi elvárás. És egy bizonyos korban az ember meg akar felelni ezeknek az elvárásoknak. Még az is lehet, hogy a hasonló korú lányoknak is ez jön be manapság.

Ezt mi valószínű nem fogjuk tudni megérteni, de anno a mi korosztályunkat sem értette meg az előző, meg őket sem a még eggyel korábbi. És így tovább.

Szóval most mit mondjon erre az ember? Ha azt mondom, hogy ne legyetek pávák, mert nagyon gáz, akkor is azok lesztek, már csak dacból is. Majd kinövitek.

2016. máj. 29. 13:54
 7/9 anonim válasza:
baj
2016. jún. 18. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nincs a punkokkal, rockerekkel, de a páwák... Szerintem taszító és b..is az a stílus. Persze nem baj, csak így sok lánynál nem lesz esélyed, akiknél meg igen, nagy százalákban ribik lesznek. 16/l
2016. aug. 6. 15:33
 9/9 tuman válasza:
Az emberiség szégyene.
2016. aug. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!