Gáz az ilyen napszemüveg lánynak?
Nem pont ilyen színekben
Szerintetek gáz egy lánynak?
16!
😂😂😂😂
Rohognom kell az itt szereplo emberektol!
Valoban en vagyok a homar es nyilvan...
Nem azok a nok akik ferfi ruhat hordanak ez egyertelmu mivel isten adta joguk!
Es miert? Mert ilyenek szuletnek mint te akik nem kikozositik az ilyen noket, hanem meg tamogatjak is oket!
Es az ilyeneknek koszonhetjuk mi ferfiak hogy nem latunk az utcakon noies noket hanem helyettuk trampli elkorcsosult uniszexnek kikialtott ferfinoket!
De ha te es tarsaid ezekre izgultok , soha jobbat ne talaljatok magatoknak...
Nem mi kezdtuk a masik nem ruhainak lenyulasat!!
Nadrag, nyakkendo, ing , Al Capone kalap, kosztum ami kozonseges ferfi oltony noinek kinevezve es meg sorolhatnam...
Mondj már alternatívát a kosztumre. Vannak helyzetek amikor az kell.
a nyakkendő pedig többnyire egyenruha része nőknél is pl rendőri katonai ruhák.
Hétköznap egy non se láttam még nyakkendőt meg alatt capone kalapot :D
Sajnos több a cicagatyas meg csogatyas ratyi mint a férfias nő.
Kosztum helyett?
Pl. Fekete szoknya, bluz ,vannak elegans kardiganfelek kulombozo szinben..
A nyakkendorol meg annyit hogy igazad van valoban egyenruha resze, de ird be a googleba az angol no rendor es katonai egyenruhat es lass csodat nem ferfinek vannak beoltoztetve a nok hanen kis vekony fekete szallag van keresztbe helyette!
Ok megtudtak csinalni annelkul hogy ne legyenek a noik nevetseg targya...
Egyebkent en lattam mar hivatalba maszek ugyvednot komplett oltonybe kismellennyel ahogy kell es hangosan felrohogtem!
Neki nem kozelezo mert maszek es latod....
Alternativarol beszeltel!
Az Al Capone kalap nyaron mit keres nokon??
Helyette van ezer noi kalap nem?
Inkább minek a kalap egyáltalán? Számomra legalábbis hülyeség.
Azt azért tegyük hozzá hogy aki belépés a katonák világába rá kötelező a ruha viselete. Nem opcionális hanem fel kell vennie ha tetszik neki ha nem. Pont mint egy gyárban a céges ruhát cipőt.
Az hogy az angolok mennyivel stilusosabban oldották meg nekik gratulálok de itt sajnos ez van.
Az az ugyvedno nyilván elég maszkulin de azért az átlag nő nem ilyen. Egy blézer és egy csinos rövid szoknya magassarkuval sosem volt ferfias és semmivel se elegansabb egy kardigan meg egy blúz.
Az elegáns formátuma kissé kötött viselet de azért az utcán sétáló dolgozó nő nem logós farmert hord tornacipovel és férfias kosztumot.
Ne a 18-22eveseket nézd ok még nem nők. A 30 körüli korosztalyt ha megnezed ott azért már másabb a hétköznapi viselet.
De ha mar katonasagnal tartunk itt is lehetne kotoszkodni mert kerdezhetnenk hogy ott mi a feszkes fenet keres egy no???
Egy atlag 60 kilos torekeny no hogyan menti ki a 100 kilos ferfi bajtarsat golyozapor kozepette a harcterrol?
Mondjuk nekem van egy otletem mire jok a katonanok az ellenseg szemeben ha fogsagba esik..
En arra a kontinensre gondoltam akiket mindenki istenit , torenetesen az amerikaiakra akik nagyon helyesen olyan dontest hoztak , hogy az allomanyukba jelentkezo (bohocnak) kislanyokat ugyan ugy bevetik a harcterre mint a ferfiakat!!
Na igy mar erdekes a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!