Gáz az ilyen napszemüveg lánynak?
Nem pont ilyen színekben
Szerintetek gáz egy lánynak?
Mivel ferfi igy gaz igen!
Latszik szembol milyen nevetsegesen nez ki ahogy a fel arcukat kitakarja a nagy lencse , siman leri rola hogy ferfiaknak terveztek mert nekik nagyobb a fejuk!
En jokat rohogok az ilyen csajokon , egyszeruen rettenetesen neznek ki benne!
Rohely! De ha rohogtetni akarod magadat akkor viseld batran...
Sot meg ala is tudom tamasztani a hogy ez ferfi!
Csak sok a rosszakarod az elottem valaszolok kozott kerdezo!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__69..
És akkor mi van ha férfi? Ha neki tetszik? Nekem is bejon hordom 31 éves nőként. Ha valaki NO izzik vérig akkor az hogy a szemüvege férfi az nem fog a noiessegebol levonni egyáltalán.
Mellesleg nyilván van belőle női is azért az hogy színes lencse nem feltétlen férfi privilégium.
Persze!
Semmi baj 13-as csak az a szerencse hogy te es a kerdezo nem az en baratnoim vagytok, mert legalabb nem engem egettek...
Amugy az arcnak is van anatomiaja es azert nem mindegy a szemuvegnel sem mint a ruhanal..
Nem veletlenul irjak ra valamire hogy ferfi vagy noi!
Csak itt vannak okosabb emberek akik ezeket fellulbiraljak...
Es ha mar ott tartunk hogy felvesszuk az ellenkezo nem ruhait kiegeszitoit akkor ezzel a fiuval mi a gondja a legtobb hozzaszolonak akin ugye nem is latszik, hogy noi tangat hord ellenben veletek akiknek a fejen ektelenkedik mindenki elott a ferfi szemuveg?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Tehát egy rossz buuuuzi vagy akinek ez jó ürügy hogy fikázza a nőket.
Az hogy felvesz a nő egy szemüveget amely inkább unisex mint férfi az nem azt jelenti hogy te leggingsben járhatsz.
Bármily szomorú egy nőnek mindig több szabadsága van és lesz öltözködés terén mint egy férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!