Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Legging alá szoktatok felvenni...

Legging alá szoktatok felvenni bugyit?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 05:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

én este pizsi alá nem veszek csak fel bugyit :D de amúgy tangát érdemes az alá felvenni.

19/L

2010. ápr. 10. 17:20
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Persze, hogy veszek :) De csak tangát, szerintem eléggé érdekes lenne, ha mondjuk vki mamibugyival venné fel xD
2010. ápr. 10. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

ez elég durva kérdés..van olyan,aki bármilyen nadrág alá nem vesz fel bugyit???

Én tavaj nyáron térdig érő szoknyában sétáltam az erdőben,és nem volt rajtam bugyi! Tök jó volt,viszont egy Westendben ezt nem játszanám meg,főleg az üvegpadlónál! :DDD

nadrág alá,bármilyen is,mindíg veszek bugyit,az úgy nem higiénikus ha nincs rajtad,és a punikádhoz hozzáér..nem beszélve a cicanadrágról,az meg még ki is adja a formáját..ami szerintem már a ciki kategória..tevepata.. :D

2010. ápr. 11. 12:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Miért durva kérdés? A pasimat izgatja nagyon a dolog, és én gondolkodom rajta. Itthon kipróbáltam, előlről tényleg elég nyilvánvaló, hátulról jó esetben sejthető. Elsősorban esti sétáról, esti mozizásról, vagy diszkóról voltam hajlandó egyáltalán beszélni vele ebben a témában. Lehet hogy diszkós lányok vagy "plázacicák" tanácsára van inkább szükségem.
2010. ápr. 12. 02:38
 15/21 anonim ***** válasza:
37%
Én nem veszek felhozzá... Még a tangának is kirajzolódik a vonala...
2010. jún. 5. 12:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én mindenhez veszek fel:D
2010. jún. 30. 10:59
 17/21 anonim válasza:
56%
sztem ma már mindenki hord bugyingót....uhhhh....alap....ha nem szeretnéd h látszodjon vegyél fel tangát!!!!!!
2010. jún. 30. 13:07
 18/21 anonim válasza:
56%
szerintem senki sem idul el otthonról bugyi nélkül!!erre jó a tanga
2010. jún. 30. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Vékony csipkés francia bugyi is jó, mert nem látszik hol ér véget, vagy olyan aminek vékony a varrása. Tangából olyan a legjobb ami nem varrva, hanem préselve van.
2010. jún. 30. 13:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha tangát hordasz, nem látszik. Én elég kellemetlenül érezném magam bugyi nélkül. ^^"
2010. jún. 30. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!