Meghallgatlak kérdése:
Szerintetek így visszaveszik a cipőt?
Figyelt kérdés
Március 11.-én vettem egy Nike cipőt az Outletben. Pár napja azt vettem észre hogy az orránál az anyag megfoszlott és kilyukadt. A blokk meg van, de a doboza nincs. A blokkal járt vásárlási tájékoztatón nincs külön feltüntetve hogy dobozzal együtt lehet csak visszavinni. Megkérdeztem pár embert, szerintük kell a doboz is. Megéri visszavinni és megpróbálni vagy hagyjam a fenébe? Nem olcsó cipőről van szó2016. máj. 17. 18:07
1/8 anonim válasza:
Dobozzal együtt kell visszavinni.
2/8 anonim válasza:
Ha tényleg minőségi probléma van vele, akkor doboz nélkül is vissza KELL venniük, az más dolog, hogy előszeretettel problémáznak, ha nem viszed a dobozt...
3/8 opened paradise válasza:
De miért nem lehet ilyenkor megtartani a dobozt? Mennyi helyet foglal?
Amúgy doboz általában cseréhez kell. Ha még el akarják adni. Így elküldik bevizsgálásra és aztán megállapítják,hogy a te hibád.
Ha meg nem,akkor utána adnak másikat,vagy ha nincs,akkor levásárlást.
4/8 A kérdező kommentje:
A vásárlás napján esett az eső rendesen, elázott a doboz. Igy nem sokra mennék vele ha meglenne
2016. máj. 17. 21:01
5/8 anonim válasza:
A cipő hibás. Csak blokk és a cipő kell. Nem kell doboz. Ne hagyd magad lerázni!!! Fél éven belül nekik kell bevizsgáltatni, nem neked kell ezért fizetni. Ha jogos a hiba, ingyen javítják. Ha nem javítható, és ugyanolyat nem tudnak adni, és nem találsz kedvedre való más cipőt, pénzt vissza kell adniuk. Ha hisztiznek, kérjed a vásárlók könyvét és emlegesd a fogyasztóvédelmet:)))
De ha elveszik a cipőt, írjanak jegyzőkönyvet a hibáról, egy példány a tiéd!!
6/8 A kérdező kommentje:
Ma elmegyek és megpróbálom:D
2016. máj. 18. 15:43
8/8 A kérdező kommentje:
Alá kellett írnom pár papírt. Beküldik kivizsgálni. 1 hónap múlva vissza kell mennem és akkor kiderül hogy mi lesz. A doboz nem kellett
2016. máj. 22. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!