Most akkor tényleg kötelező a fehér ing?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap megyek KIS éretsegizni nyelvtanbol. A szüleim azt mondják hogy csak fehér ingbe lehet menni de én feketébe szeretnék abba miért nem lehet? Vagy lehet csak hülyeségeket beszélnek? Úgy akarnék hogy fekete ing alá egy fehér pólo...Ez nem lenne elegans? Rossz benyomást keltenék?2016. máj. 16. 09:01
11/14 anonim 

válasza:

szerintem nem fontos a fehér ing, de a lényeg, hogy elegáns legyél... és egy farmerszerű ing+poló nem igazán elegáns, meg képen is látszik, hogy hétköznapokon is hordod, nincs meg az ünnepi feelingje. Vegyél fel egy normális inget,legalább míg vizsgázol. Ott gyorsan magadra kapod és utána leveszed. Lehet nem buktat meg emiatt, de mégis csak ott lesz a tanárban, a vizsgáztatóban, mennyire tisztelted meg az eseményt és az első benyomások fontosak...szal... azt a 20 percet kibírod normális ingben :p
13/14 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsga... Nagyából még én voltam a legelegánsabb a sok prosztó rövid gatyaba meg V nyaku pólóba jott :DDD
2016. máj. 21. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!