Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor tényleg kötelező a...

Most akkor tényleg kötelező a fehér ing?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap megyek KIS éretsegizni nyelvtanbol. A szüleim azt mondják hogy csak fehér ingbe lehet menni de én feketébe szeretnék abba miért nem lehet? Vagy lehet csak hülyeségeket beszélnek? Úgy akarnék hogy fekete ing alá egy fehér pólo...Ez nem lenne elegans? Rossz benyomást keltenék?

#ing #kisértetségi
2016. máj. 16. 09:01
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Ja és nem egy utolsó csövesing hanem egész jó vagy legalább átlagos de nem tróger

[link]

2016. máj. 16. 09:06
 2/14 A kérdező kommentje:
2016. máj. 16. 09:09
 3/14 anonim válasza:
Mivel ha jól látom utcán is hordod szerintem inkább fehérbe menj. Az ünneplő az olyan ruha amit ritkán, és nem az utcán hordunk. De ez csak az én véleményem. Amúgy szerintem különösebb baj nem lenne ha nem fehérbe mennél
2016. máj. 16. 09:11
 4/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez egyáltalán nem elegáns ing. hétköznapra jó, de vizsgára hanyagold. egyébként az már fél siker, ha megtiszteled a tanárt és normálisan felöltözöl.

ahova járok egyetem, ott pl volt olyan, hogy az egyik diák pizsamába meg köntösbe a reggeli kávét szürcsölve ült be vizsgázni.

abba menj, amit a suli megkövetel ilyen alkalmakra. a tanár mondott valamit az öltözködéssel kapcsolatban?

2016. máj. 16. 09:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Azt hogy elegánsba kell menni de konkrétumot nem
2016. máj. 16. 09:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Mehet fehérbe de akár feketében is, ahogy neked jó.
2016. máj. 16. 09:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha elegánsan kell menni, akkor ezt az inget hanyagold. Nem a színe, hanem az anyaga miatt nagyon hétköznapi.
2016. máj. 16. 11:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Én a képen egy farmeringet látok. Azt tényleg nem venném fel de amúgy egy fekete ing tökéletes főleg egy kiserettsegire. Ez azért nem egy egyetemi szigorlat vagy rendes érettségi vizsga.
2016. máj. 16. 12:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a fehérekből kinőttem.. De nemérdekel tudom a tételeket az ingem miatt csak nem buktat meg
2016. máj. 16. 12:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, legyen ez az első lecke a további életedre vonatkozóan.

Nem csak tudásra, hanem intelligenciára is szükség van. Nyilván meg nem fog megbuktatni, meg most a kisérettséginél nem is számít annyira, milyen jegyet ad. De elkönyvel egy jó nagy parasztnak, és az érettségin meg lehet pont az a 3-5 pont fog majd nagyon hiányozni, amit emiatt (akár tudat alatt is!!) nem ad majd meg, mert nem vagy szimpatikus, stb.

Nem olyan nagy megerőltetés fehér inget felvenned.

2016. máj. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!