Tesco, Kilós vagy egyedi áras Háda?
Férfi vagyok és a ruhatáram kellene frissíteni. Milyen boltban oldhatom meg a legkönnyebben?
1. Ami fontos, hogy nem szeretnék az eladókkal beszélni, nem kell, hogy körbetáncoljanak amikor gatyát akarok venni. Megoldom magam a választást.
2. Legyen lehetőség felpróbálni, hogy méretileg illik e rám.
3. Nem szeretnék sokáig vacakolni a megfelelő ruha megtalálásával. Legyen választék szépen kategorizálva és megfelelő minőség, ha kicsit használt az nem zavar.
4. Az ár másodlagos.
C&A-t ajánlom, ha van a környékeden.
De amiket írsz, azok se rosszak. Hádából nagyba érdemes menni (ha budapesti vagy, akkor pl Nagy Lajos krt-i).
Nem én pontoztalak le, de most felpontoztalak.
Veszprémben ahol lakom van New Yorker, C&A, Vögele, H&M, Takko, Háda, Tesco. Szóval sokféle.
Ebből talán melyik illik hozzám, ha az egyszerű, letisztult dolgokat preferálom? A C&A jól sejtem? Azt írják rá, hogy öreges én meg majdnem 40 éves vagyok, tehát messze nem fiatal.
A C&A nem "fast fashion" üzlet, vagyis nem trendi, divatos cuccokat árul, amiket aztán egy év múlva már ciki lesz felvenni. Inkább egyszerűbb, időtálló darabokat (emiatt szokták öregesnek mondani). A Vögele és az M&S is ugyanez a kategória (a Vögelet annyira nem ismerem, az M&S talán valamivel elegánsabb ruhákat árul mint a többi), meg talán még a H&M és a Tesco is. A Zara már határeset, a Pull&Bear, Bershka, NewYorker, Takko meg egyértelműen nem neked való a leírás alapján. Kik is biztos van, ott férfi részen szinte semmi választék nincs, azt nem ajánlom.
A turi akkor jó, hogy ha tudsz rá időt szánni, esetleg visszamenni rendszeresen, emiatt az szintén nem biztos hogy neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!