Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tesco, Kilós vagy egyedi áras...

Tesco, Kilós vagy egyedi áras Háda?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és a ruhatáram kellene frissíteni. Milyen boltban oldhatom meg a legkönnyebben?

1. Ami fontos, hogy nem szeretnék az eladókkal beszélni, nem kell, hogy körbetáncoljanak amikor gatyát akarok venni. Megoldom magam a választást.

2. Legyen lehetőség felpróbálni, hogy méretileg illik e rám.

3. Nem szeretnék sokáig vacakolni a megfelelő ruha megtalálásával. Legyen választék szépen kategorizálva és megfelelő minőség, ha kicsit használt az nem zavar.

4. Az ár másodlagos.

2016. máj. 15. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

C&A-t ajánlom, ha van a környékeden.

De amiket írsz, azok se rosszak. Hádából nagyba érdemes menni (ha budapesti vagy, akkor pl Nagy Lajos krt-i).

2016. máj. 15. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a Tescoban vásárolok évek óta farmert és fölsőket is. Kategorizálva külön vannak rakva a nadrágok, divatosak, nem nyúlnak, nem mennek össze, ezek az egyetlen farmerjaim, amikkel semmi baj nincs x éve. Vannak akciók is, amikor 30-50 , vagy akár 70%-al olcsóbban is lehet vásárolni. Nekem a darabos Háda nem jött be, túlárazottnak találtam ott a ruhákat, kilósban még nem voltam és nem is leszek.
2016. máj. 15. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha célirányosan kell valami inkább a Tescot ajánlom. Az ár-érték arány is korrekt szerintem.
2016. máj. 15. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
C&A vagy H&M is megfelelő szerintem, minden szempontból.
2016. máj. 15. 11:51
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
H&m, Bershka, pull and bear, zara, C&a
2016. máj. 15. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva ha megkérdezhetem? A felsorolás szerint megfelelő üzleteket írtam.
2016. máj. 15. 15:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le, de most felpontoztalak.

Veszprémben ahol lakom van New Yorker, C&A, Vögele, H&M, Takko, Háda, Tesco. Szóval sokféle.

Ebből talán melyik illik hozzám, ha az egyszerű, letisztult dolgokat preferálom? A C&A jól sejtem? Azt írják rá, hogy öreges én meg majdnem 40 éves vagyok, tehát messze nem fiatal.

2016. máj. 15. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Igazából akkor a New Yorker kivételével bármelyik jó választás lehet ezek közül. Nincs túl sok különbség, árakban és stílusban is nagyon egy szinten vannak ezek az üzletek. Azt pedig kétlem, hogy a C&A öreges lenne, én 23 évesen is szeretem.
2016. máj. 15. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A C&A nem "fast fashion" üzlet, vagyis nem trendi, divatos cuccokat árul, amiket aztán egy év múlva már ciki lesz felvenni. Inkább egyszerűbb, időtálló darabokat (emiatt szokták öregesnek mondani). A Vögele és az M&S is ugyanez a kategória (a Vögelet annyira nem ismerem, az M&S talán valamivel elegánsabb ruhákat árul mint a többi), meg talán még a H&M és a Tesco is. A Zara már határeset, a Pull&Bear, Bershka, NewYorker, Takko meg egyértelműen nem neked való a leírás alapján. Kik is biztos van, ott férfi részen szinte semmi választék nincs, azt nem ajánlom.

A turi akkor jó, hogy ha tudsz rá időt szánni, esetleg visszamenni rendszeresen, emiatt az szintén nem biztos hogy neked való.

2016. máj. 15. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!