Szerintetek merjek egyedi lenni, vagy kinéznének?
Figyelt kérdés
Én nem akarok olyan lenni, mint mindenki más, főleg, mivel nem is vagyok olyan valóban. De nem tudom, hogy merjek-e úgy öltözködni pl., ahogyan az nekem tetszik, és ne a szokásos csőnaci+top+bőrdzseki kombinációt hordjam?2016. ápr. 5. 20:06
1/6 anonim válasza:
Most hirtelen nem tudom, hogy hogyan válaszoljak neked.
Első gondolatom az volt, hogy h..lye vagy, és tudod miért, mert mindenki egyedi, még ha sablonosan is öltözködik. Másodsorban mi az, hogy merjél-e...stb. ?
Most komolyan, keresem a szavakat, mert egyszerűen a kérdésed olyan debil és gáz, hogy ha ez az értelmi szinted, akkor inkább erre tuningolj rá.
És tudod miért?
1. Azt viseld, amiben jól érzed magad.
2. Felvetésed olyan, mint ha tilos lenne úgy öltözködni, ahogy te szeretnél, mert csak azt engedélyezik felvenni, amit a tömeg majmok hordanak.
3. Ha mindezekkel tisztában lennél, akkor nem tetted volna fel ezt az értelmetlen kérdést!
Légy önmagad, viseld azt, amiben jól érzed magad!
2/6 anonim válasza:
Légy önmagad. Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak az öltözködésedről? Az igazi egyéniségek szemében ez csak pozitívum, hogy felvállalod a saját stílusod. Bár problémás, hogy ennyire pörögsz ezen és tőlünk vársz tanácsot:S Mondjuk minden kezdet nehéz, remélem kilépsz a tömegből és elindulsz az önmegvalósítás útján.
3/6 anonim válasza:
Én mindig úgy öltöztem ahogy nekem tetszik, szóval elég furán. De ez mindig pozitív volt szinte, az embereknek tetszik hogy nem vagyok tucat, érdekesnek találnak, meg akarnak ismerni már kinézetem miatt is, sok dicséretet kapok, stb. Ja, olyan mindig lesz akinek nem tetszik hogy valaki más mint a többi... de az meg miért érdekeljen? Nem akarok megfelelni senkinek, főleg nem olyanoknak akik elítélnek pár ruha miatt.
5/6 anonim válasza:
Szard már le mit gondolnak mások :D
6/6 anonim válasza:
Biztos azt a stílust akarod és nem csak azt, hogy felfigyeljenek rád az egyediség miatt? De persze nem a ruha teszi az embert. :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!