Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 177 cm magas vagyok és 50 kg!...

177 cm magas vagyok és 50 kg! Lehetek modell?

Figyelt kérdés
177 cm magas vagyok és 50 kg!Szép az arcom, de nem az a karakteres típus!Barna, kreol bőröm van, világosbarna hajam-a végén göndör), .és hát az alakom..a lábam nagyon hosszú, a felsőtestem rövid..csípőm nagyon keskeny, ugyanolyan "széles" mint a derekam.tehát, mintha egybe lenne :S:S.és a hasamnál van egy kis fölösleg:D mármint "nagy" a hasam, ahhoz képest h milyen vékony vok..mellem meg semmi...=( ezek a dolgok hátráltatnak meg engem, hogy elkezdjek modellkedni, bár a magasságom, súlyom megvan!Kifutómodell szeretnék lenni!
2010. ápr. 9. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Ez most kamukérdés? Hogy akarsz modell lenni? Te magad írtad le, hogy konkrétan egy alaktalan, beles deszka vagy.
2010. ápr. 9. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Ha igaz az amit írtál akkor nyilván lehetsz modell. Nem kell modellsuli, elég ha neten jelentkezel egy ügynökségnél (pl art models) , küldessz nekik 2 képet, és ha alkalmasnak találnak behívnak egy személyes találkozóra.
2010. ápr. 9. 16:01
 13/16 A kérdező kommentje:
2-3 év múlva nem lesz késő?16 éves vagyok..a modellügynökséget meg megfogom érdeklődni:)!Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 9. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
felejtsd el! ha nagy a hasad amellettt hogy a többi részen vékony vagy az nem felesleg hanem olyan az alkatod! és 177 cm még nembiztos hogy elég
2010. ápr. 9. 19:51
 15/16 A kérdező kommentje:
177 nem elég?bocsi, de már 175-től engednek föl lányokat a kifutóra!!
2010. ápr. 9. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Tudtom szerint 170től mehet kifutóra,alatta meg csak fotózás. Nem akarlak megbántani,de én vagyok 165 és 52kb és vékony majdnem...akkor te? Melled se sok lehet így....Voltam már modellválogatásokon és fotózáson is..vékony magas ez jó,de ne túl anorexia feling..kell mell és kis csípő is...na meg jó hosszú lábak.

És ,hogy eltudd kezdeni elég anyagi keret kell,mert nem olcsó játék.

2010. ápr. 10. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!