Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eskuvore melyik lenne jobb?

Eskuvore melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

Fekete ruha, ciklamen magassarkuval vagy

Piros ruha, fekete blezer, fekete magassarku

2016. máj. 14. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
4%

Ha fekete ruha, akkor fekete magassarkú.

A második is jó.

2016. máj. 14. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Inkább az előbbi.

De muszáj feketét vagy pirosat? Nincs másik szín?

Fekete a gyász színe, nem illik esküvőre, azt mondják. De szerintem mivel ciklámen magassarkúval húzod, így okés :) Meg színes fülbevalót, nyakláncot válassz hozzá :)

A piros a menyecskeruha színe, a fehér a menyasszonyi ruháé.

Szóval elvileg fehéret, pirosat, feketét nem illik, de szerintem a fent leírtakkal jó lesz az :)

2016. máj. 14. 15:34
 3/9 anonim válasza:
7%
Szerintem sem ajánlott feketébe vagy pirosba menni de biztos hogy így egyedi leszel, szerintem szebb egy csont szinü csipkés ruha mondjuk egy barna extrásabb magassarkuval, de ha ragaszkodsz ehhez a két szinhez akkor mindenképp a fekete
2016. máj. 14. 15:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Hagyjuk mar ezt az illik, nem illiket. Nagymamamek se ugy valaszotottak anno ruhat, hogy jaj ne legyen, fekete, feher vagy piros...
2016. máj. 14. 17:21
 5/9 A kérdező kommentje:

2 outfit kozul kellett volna valasztani, nem fikazni.

Eloszor is, latszik, nem tehetek rola, ha kedves 5. a te szuleid butak, es teged is igy neveltek. Massal nem magyarazhato, amiket irogatsz.

Amugy meg a szuleim, nagyszuleimnek semmi kozuk hozza, hogy mikor mit veszek fel.

Igen, igen, most jon az, hogy ha olyan okos vagy, akkor miert nem dontesz magadtol. Dontok, csupan kivancsi voltam mas velemenyere is...

2016. máj. 14. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem is értem miért lett törölve a válaszom? Ezt a 3 színt nem illik esküvőre felvenni. Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani? Vegyél magadnak inkább stílust, bár azt nem ott árulják ahol a ciklámen szandált...
2016. máj. 14. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:

"Fekete ruha, ciklamen magassarkuval"

Táncoslánynak a diszkóba, de nem egy esküvőre.

2016. máj. 14. 20:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem szandal, magassarku edesem!

A stilusom pedig olyan, hogy nem egy lanyka irigy ra. Reszemrol tema lezarva. Na puszika!

2016. máj. 14. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Biztos sok "lányka" irigy rá...
2016. máj. 14. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!