Meglepődnétek ha harisnyába rövidnaciba látnátok egy fiút?
Nem lepodnek meg mert 1996- ota gyartanak ferfi nejlon harisnyat ugy mint noi nadragot es ok is hordjak , tehat nekunk is van jogunk a szamunkra gyartott ruhadarab viselesere..
Csajok is szoktak mert komfortos es kenyelnes, fura lenne ha nekunk ez a kenyelem komforterzet csupan azert nem jarna mert fiunak szulettunk!
Soha nem láttam ilyet. Elképzelni sem tudom.
Inkább azt szoktam látni hogy a pasik már kora tavasszal rövidnadrágban flangálnak és nem fáznak. Én meg a nyarat leszámítva örökké csak fázok.
Én nem lepődnék meg, már több fiút is láttam így. Pár éve már lehet látni utcai öltözékként nejlonharisnya + rövidgatya kombinációban fiúkat is. :) Bár nincsenek ezrével, de nem is olyan túl ritka. Akinek normális alakja van, és a ruházat többi része is passzol hozzá, azoknak általában jól áll. :)
Viszont sportoláshoz sokkal többen hordanak nejlonharisnyát feszülős rövidgatyával. Sporthoz sokkal elterjedtebb, mint utcai ruházatként. :) Főleg futókra és bicajosokra gondolok. :) Nekik meg főleg jól szokott állni, mivel sportos alkatúak 99%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!