Esküvőre ez a ruha megfelel?
Figyelt kérdés
Augusztus elején esküvőre vagyok hivatalos. Kinéztem egy nagyon szép ruhát.
Én egy fekete magassarkút gondoltam hozzá. Szerintetek ez megfelelő? Vagy másik ruhát keressek?
2016. máj. 12. 19:29
1/12 anonim válasza:
Szép, gondolom akkor az alakod is jó hozzá. De ha egyházi szertartás is lesz, akkor egy bolerót dobj magadra azért, úgy még elegánsabb.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen lesz egyházi szertartás. Oda én is gondoltam valami bolerót, vagy stólát.
2016. máj. 12. 19:34
5/12 A kérdező kommentje:
Mi nem tetszik benne? Elfogadom, hogy nem tetszik, hisz nem egy az ízlésünk.
2016. máj. 12. 20:26
6/12 anonim válasza:
Nekem sem, szerintem nem kell kulon ruhat venni eskuvore, nezz valami csinos kulonlegeset a szekrenyedbol!;)
7/12 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék venni egy új ruhát mert nincs olyan ruhám amit esküvőre fel tudnék venni.
2016. máj. 12. 20:38
8/12 ~OnLány~ válasza:
9/12 anonim válasza:
Felveheted, ha tetszik, de szerintem is rettenetes :D
10/12 anonim válasza:
Bár nekem nagyon nem stílusom az ilyen ruha, véleményem szerint simán jó esküvőre és még a hétköznapokban is tudnád hordani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!