Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is nagyon gáz ha...

Szerintetek is nagyon gáz ha a titok zokni fent kicsit vagy nagyon ki látszik a cipőből? 18/f

Figyelt kérdés
Nagyon sok fiút és lányt látok így. Szerintem nagyon gáz. Énem is hordok titok zoknit de ügyelek rá hogy ne látszódjon!

2016. máj. 12. 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Hűűű micsoda szégyen... komolyan... miért foglalkozik bárki is mások zoknijával? Eszembe nem jutna ilyesmikre figyelni. Senkinek semmi köze ahhoz hogy más milyen zoknit milyen cipővel hord és hogyan.
2016. máj. 12. 13:50
 2/15 Sunshinedoll ***** válasza:
52%
Ügyes vagy, meg vagy dicsérve lol.
2016. máj. 12. 14:38
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem egyáltalán Nem gáz ha egy sima zokniból kilátszik fèl centi.:D
2016. máj. 12. 15:00
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Miért lenne gáz, ha egy rendes cipőből kicsit kilóg a zokni?! Ennél nagyobb problémád sose legyen... Mit vegyen fel az ember akkor a cipőhöz??
2016. máj. 12. 15:12
 5/15 A kérdező kommentje:
De nem értitek? Én a titok zoknira gondolok mert az szerintem gáz mert annak pont az a lényege hogy ne látszódjon pont ezért a neve titok zokni benne van a nevében hogy titkos!!!
2016. máj. 12. 15:15
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Hiába küldesz privát üzenetet kérdező! Tudom mi az a titok zokni, mindenki ismeri. Miért ne lóghatna ki egy kicsit a cipőből???? Belelépsz egy edzőcipőbe, akkor nem igen látszik, de egy tornacipőben már annál inkább.
2016. máj. 12. 15:17
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Tornacipőmből kilóg a széle. Nem gáz. Nem neonrózsaszínt veszek, hanem fehéret/feketét/szürkét.
2016. máj. 12. 15:19
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha torna/sportcipőből lóg ki az nem gáz. Balerinából ne lógjon ki.
2016. máj. 12. 15:46
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
de nyomorék vagy.. nincs jobb dolgod, mint mások zoknijával foglalkozni?
2016. máj. 12. 16:49
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sem gáz, különben sem figyelgetem a többi embert az utcán, főleg nem az öltözködésük alapján ítélkezem.
2016. máj. 12. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!