Tudtok olyan zokni márkát, nem túl szoros a gumija és viszonylag vékony?
Figyelt kérdés
Van gyógyzokni,az elég jó,csak kissé vastag.2016. ápr. 16. 09:12
1/4 anonim válasza:
Vannak 40 denes tehát vékony, széles gumijú zoknik, amik nem szorosak, harisnya üzletekben van.
2/4 anonim válasza:
Én a C&A-s zoknira szoktam rá. Vékony, nem szorítja el a bokám és jó az ára is. A 10-es csomagot veszem, van bokán felül érő és titokzokni is.
3/4 A kérdező kommentje:
Na pont,hogy olyat vettem,de nekem az nem jó, az én lábam valószínű jobban szélesedik a boka felett. Sok zokninál azt nem értem,hogy miért nem szélesítik felefele a szárukat, tök egyenes a száruk, bizos mert így olcsóbb..
2016. ápr. 17. 09:06
4/4 anonim válasza:
Hát nekem nagyon vékony, keskeny lábam van, így nekem kényelmes a C&A-s. De akkor nézz körül fehérnemű boltban vagy nagyobb cipőboltban ahol vannak zoknik is. Amíg ezt fel nem fedeztem, a Deichmannban vettem hasonló zoknit csak az drágább. Ilyen helyeken biztosan van szélesebb is, mert harisnyából is van olyan, hogy hosszra ugyanaz de szélesebbre nyúlik, direkt vastagabb lábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!