Milyen szoknya állna jól egy modell-lábakkal rendelkező
lánynak? 24/l
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon hordtam szoknyát, de most, hogy van barátom, szeretnék kicsit nőiesebben öltözködni. Ilyesmi lábaim vannak, mint ennek a modell lánynak: [link]
Milyen stílusú és hosszúságú szoknya lenne előnyös ilyen lábakra?
A szín, hosszúság, vastagság miatt nem tudom eldönteni, ez nő, vagy egy gólya.
2016. máj. 11. 16:44
13/21 anonim válasza:
Szia , szerintem is inkább a ceruzaszoknya lenne előnyösebb de olyat vegyél amiből találsz a méretedben . Ha ilyen lábad van akkor szerintem mindent vegyél meg ami jó rád :DD én 170cm/45kg vagyok 59-es derékkal de a tiednél sokkal vastagabbak a lábaim mégsem tudok szoknyát/gatyát találni.Ha pedig kamu a kérdés akkor hidd el nem olyan jó ilyen vékony lábakkal...
2016. máj. 11. 17:20
14/21 anonim válasza:
De az ilyet miért nem tiltják ki? Felismerhetőek a kérdései a képekről. Sok van belőle és elég unalmas. Mindegyik nyújtva van, mint itt is:
1. Ennek a nőnek valóban így néz ki a lába. Akkor az elég nagy baj, mivel súlyos táplálkozási zavarokra utal (ami egyértelműen betegség - mondom ezt minden pejoratív tartalom nélkül). Én azt csodálom, hogy ez a láb megtartja. Ha neked is ilyen vékony a lábad, javaslom, fordulj olyan helyre, ahol segíteni tudnak. Ez minden, csak nem modell-láb.
2. A kép nyújtott. Ebben az esetben fogalmunk sincs, hogy milyen mértékben nyújtották meg, ergo nem tudhatjuk hogy néz ki igazából a csaj lába, vagyis nem lehet tanácsot adni.
2016. máj. 24. 18:50
16/21 anonim válasza:
Ne haragudj dragam, de ezek nem modell, hanem palcika labak. Egyaltalan nem szepek, ezert a szoknyaval optikailag szelesiteni kell rajta.. Szerintem a tulsagosan rovid szoknyat hanyagoldd, terd felett 1-2 centivel az idealis, de ne valami feszulos fazonut, hanem inkabb ilyen A vonalut, de keruldd azt ami a derek resznel be van rakva. Szerintem egy hosszu, oldalt (mereszen) felsliccelt szoknya nezne ki a legjobban ezekhez a labakhoz.
2016. júl. 4. 00:17
17/21 anonim válasza:
ez a kép torzítva van..
2016. júl. 4. 11:48
18/21 anonim válasza:
Én megpróbáltam elképzelni egy A vonalú szoknyát ezekhez a lábakhoz és egy esernyő vagy egy jelzőtábla jutott eszembe róla.
Én a térdig érő inkább répa fazonú szoknyát tudnám elképzelni ami egy kicsit optikailag szélesít a csípőn.
2016. júl. 14. 23:19
19/21 anonim válasza:
Szerintem kb terdigerot vegyel fel, megnezelek picanadragban de valahogy nem tudom elkepzelni..inkabb vegyel fel cicanadragot, az 100% jol fog allni :)
2016. júl. 24. 13:26
20/21 anonim válasza:
Szerintem jól állna neked egy pörgős, térdig, vagy a fölé érő darab is. A pontos megnevezését sajnos nem tudom. Egyébként pedig ruhákkal is próbálkozhatnál. Nem értem miért vannak ennyire kiakadva az előttem szólók. Oké,vékony a lábad,de nekem eszembe sem jutna a 'fú,de ronda' kifejezés. Vékony,és kész! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!