11/21 anonim válasza:
Méregdrágán veszel egy prolilány stílusú és hatású vackot, az igen. Nem az ára miatt vagyok meglepve, hanem az ár-érték arány miatt. Ilyen rosszul szabott, szakadt vackot turiban szoktak halászni, főleg mert ez a 80-as években volt divat... ha meg veszel egy drága holmit, az nézzen már ki rendesen, ne így, ilyen tehenészlány vagyok megjelenést kölcsönözzön.
12/21 anonim válasza:
Tetszik, de semmi extra. Ennyit nem adnék érte, max a felét.
13/21 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. Alapból gusztustalannak tartom a fenékvillantós rövidnadrágot, a francot érdekel engem más lányok feneke... Ráadásul olcsó hatást kelt, ha 500 Ft lenne sem kéne, mert olyan mintha egy régi magasderekú nadrág szárát levágták volna aztán odaadták volna a kutyának hogy játszon vele.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
#11 te ilyenkor mit érzel? Mi az, hogy méreg drágán veszek egy prolilány stílusú nadrágot? Inkább ez a beszédstílus a "proli".
1, fiú vagyok, barátnőmnek szeretnék névnapjára venni valamit
2, te látod valahol, hogy nekem kell? Látod valahol leírva hogy meg is veszem? Szimplán véleményt kértem, amit NORMÁLIS stílusban is le lehetne írni.
A normális válaszokat meg még egyszer köszönöm!
2016. máj. 11. 14:26
15/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, van hasonlóm.
16/21 anonim válasza:
Hiába sértődsz meg a prolin, de igaza van részben szerintem a 11-esnek. Akin ilyen fenékvillantós ruhát látsz mi jut eszedbe az adott emberről? Mert nekem nem egy erkölcsös, visszafogott, illemtudó, okos lány.
17/21 anonim válasza:
már nem azért, de én sehol nem látom a fenekét kivillanni: [link]
18/21 anonim válasza:
Ennek a lánynak nincs feneke, ilyen egyszerű.
19/21 anonim válasza:
Ezzel épp most estek el egy biciklin ?
20/21 anonim válasza:
uh, mellesleg klasszisokkal jobb még ez, mint amik majd most jönnek :S úgy tűnik jön vissza divatba a hosszabb szár
(végignéztem gyors pár bolt kínálatát, mint: zara, hm, bershka)
-most az ilyen hol jó? mi ebben a jó? tök fiús, semmi szexi nincs ebben(formásabb fenékkel sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!