Szerintetek ezt a ruhát át lehet valahogy alakítani?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen ruhám, csak más színben:
Uszályos hátul, és nagyon nem praktikus így. Esküvőre vettem, de éjfélig bírtam benne, át kellett öltöznöm.
Most megint mennék egy lagziba, felvenném újra ha át lehetne valahogy úgy alakítani, hogy ne legyen rajta uszály.
Van valami ötletetek?
Simán levágni nem lehet, mert hátul kb fenéktől bővül az uszály miatt.
2016. máj. 9. 22:48
1/4 anonim válasza:
szia!szerintem ez igy szép ahogy van!mi volt a baj hogy át kellett venned?
2/4 anonim válasza:
Gondolom mindenki megtaposta, táncolni sem lehet kényelmes benne. Szerintem nagy átalakítás nélkül nem lehet vele mit kezdeni.
3/4 A kérdező kommentje:
Az amit az utolsó ír. Lóg a földön, féltetem, hogy ne legyen piszkos, ne lyukadjon ki, állandóan emlegetni az alját, nem lehet benne táncolni, mindenki rálépett, stb.
Akkor tanú voltam, extra csiniben kellett lenni, de mégegyszer nem vállalom be. A ruhát viszont sajnálnám nem használni, mert nagyon szép. Az enyém púderrózsaszín, cappuccino színű csipke a külseje.
Nem tudom mi legyen vele ...
2016. máj. 10. 13:23
4/4 anonim válasza:
Vidd el egy varrónőhöz és kérdezd meg, hogy mit tud vele kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!