Csinos nyári ruhaötlet egy rajzhoz? (színek és minta)
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Rajzoltam egy rajzfilmfigurát (halványsárga kutya, rózsaszín hajjal) és a ruha körvonala is megvan már, de nem tudom hogy hogyan színezzem ki.
Egy inget visel, ami a hasánál össze van csomózva, és egy rövidebb szoknyát (nem egyenes a vége)
Az "alapvető" ruhája egy lila póló és egy zöld nadrág, szóval ezt a színt a változatosság kedvéért hanyagolnám :)
És szeretnék minimum az egyikre valami mintát tenni (nem egy nagyot, hanem sok kicsit, tudjátok)
Köszönöm a segítséget! (a divat nekem nagyon nem az erősségem ^^")
2016. máj. 8. 19:19
1/1 anonim válasza:
Halvány kék szoknya, egy krémszínű blúzzal, aminek a mintája színes virágok (kék, rózsaszín, sárga).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!