Érdemes az Ázsia Centerbe kimenni? Olcsóbb, minta többi kínai bolt a városban?
Attól függ, mit akarsz venni.
Én "játszóruhát" szoktam venni (olyan pólókat, nadrágokat) amikben itthon vagyok, vagy az erdőbe megyek bennük sétálni - amiért nem kár, ha tönkremegy.
Cipőt ne vegyél, mert 1-2 hónapot bírnak ki, és nincs csere meg garancia!
Nem olcsóbbak - sőt, picivel drágábbak, mert drága a bérleti díj, amit ki kell termelni.
Ha sok üzletet akarsz egy helyen, akkor vagy a Kőbányai bazárt, vagy a Sárkány-centert ajánlom.
Anyósom pld. a kőbányain vesz háztartási szereket, WC-papírt - átlag 30 - 40%kal olcsóbban mint a nagy üzletekben. De pld. van egy csokibevonatos banános desszert, amit ő nagyon szeret, és ott 300 - 350 Ft-ért szokta megvenni - az Auchanban minimum 700 Ft, de volt már 800 is.
Mi a Sárkányba szoktunk menni. DVD 45 Ft. A párom fehérneműt szokott venni, meg pld Oral-B fogselymet 500 Ft-ért az üzleti/ gyógyszertári 900 - 1000 Ft helyett.
Én pld. Rio Mare tonhalat ( 4 darabost) veszek rendszeresen, 1000 Ft-ért a máshol található 1700 - 2100 Ft-os ár helyett.
Nem olcsóbb, talán még drágább is.
Egy-két apróbb dolog van ami olcsóbb, de mire kibuszozol vagy kiautózol már ugyanott vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!