Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is vicces amikor...

Szerintetek is vicces amikor egy lanyon latszik a melltarto, es az, hogy a cicije meg a melltarto kozott van egy res?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ertitek-e mire gondolok, de sajnos jobban nem tudom korulirni az esemenyt:D szoval a melltarto es a lany dekoltazsa kozott van egy res, es ezert nagyon latszik a melltartonak a felso resze, az ivje.

2016. máj. 8. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem ennél kifinomultabb a humorérzékem.
2016. máj. 8. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Az nem feltétlenül azért látszik, mert van ott rés. Nekem is van olyan melltartóm, sajnos több is, aminek a szivacsa 1-2 mosás után már elmozdult vagy meggyűrődött, és ott a felső részen hajlamos felpöndörödni, ez pedig nyilván átlátszik a pólón. Én addig szoktam húzkodni meg nyomorgatni a szivacsot, amíg vissza nem csúszik a normál helyére, ettől függetlenül még sosem gondoltam erre úgy, mint vicces jelenségre :)
2016. máj. 8. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez nem vicces. Viszont elég kellemetlen. Valószínűleg nem tölti ki rendesen a kosarat a melle, lehetséges hogy rossz méretet választott.

Nekem is olyan a B-s kosárban de A-sba tökéletesen illeszkedik a mellem. Valamint a rossz testtartás miatt is nézhet ki úgy mérettől függetlenül.

2016. máj. 8. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Több kis mellű ismerősömnek láttam már az egész mellét, mert egyszerűen nagyobb méretű melltartót hordanak, mint amekkora kéne nekik. Gondolom így akarják kompenzálni a mellméretüket, de nem tudják, hogy ez sokkal gázabb, mint a kis mell (mondom ezt úgy hogy szerintem semmi baj nincs a kisebb méretekkel). És én nőként mondom mindezt, de ha én láttam az egész dekoltázsukat, akkor valószínűleg elég sok pasi is, ismerőseik is.
2016. máj. 8. 11:55
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
61%
Hát nemtudom, szerintem azért nem olyan szokatlan, hogy röhögni kéne azon, hogy egy nő melltartót hord, és az a melltartó épp kilátszik :D
2016. máj. 8. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
és téged ez miért foglalkoztat? amúgy szerintem az gázabb, ha valaki direkt 2 számmal kisebb melltartót vesz és kibuggyan belőle a csöcse, középen meg ott a benyomódás..
2016. máj. 8. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is előfordul, mivel annyira kicsi a mellem hogy szinte még alegkisebb méret is nagy... nem tudok vele mit kezdeni. És nem, nem mindenki azért vesz nagyobbat hogy nagyobbnak látszódjon, csak nehéz jó méretet találni.
2016. máj. 8. 19:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat a viccest nem szo szerint ertettem. Hanem inkabb ugy, hogy fura. Szerintem igy is lehet erteni, de ezek szerint nektek nem jott at. Mindegy, igazabol megvitattuk a temat, koszi:)
2016. máj. 8. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van igy, szimplan azert, mert nyaron fogyok par kilot, es kisebb a mellem valamennyivel. De most arra a par honapra nem fogok venni uj melltartokat..
2016. máj. 9. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!