Szerintetek is vicces amikor egy lanyon latszik a melltarto, es az, hogy a cicije meg a melltarto kozott van egy res?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ertitek-e mire gondolok, de sajnos jobban nem tudom korulirni az esemenyt:D szoval a melltarto es a lany dekoltazsa kozott van egy res, es ezert nagyon latszik a melltartonak a felso resze, az ivje.2016. máj. 8. 10:21
1/9 anonim válasza:
Nem, nekem ennél kifinomultabb a humorérzékem.
2/9 anonim válasza:
Az nem feltétlenül azért látszik, mert van ott rés. Nekem is van olyan melltartóm, sajnos több is, aminek a szivacsa 1-2 mosás után már elmozdult vagy meggyűrődött, és ott a felső részen hajlamos felpöndörödni, ez pedig nyilván átlátszik a pólón. Én addig szoktam húzkodni meg nyomorgatni a szivacsot, amíg vissza nem csúszik a normál helyére, ettől függetlenül még sosem gondoltam erre úgy, mint vicces jelenségre :)
3/9 anonim válasza:
Ez nem vicces. Viszont elég kellemetlen. Valószínűleg nem tölti ki rendesen a kosarat a melle, lehetséges hogy rossz méretet választott.
Nekem is olyan a B-s kosárban de A-sba tökéletesen illeszkedik a mellem. Valamint a rossz testtartás miatt is nézhet ki úgy mérettől függetlenül.
4/9 anonim válasza:
Több kis mellű ismerősömnek láttam már az egész mellét, mert egyszerűen nagyobb méretű melltartót hordanak, mint amekkora kéne nekik. Gondolom így akarják kompenzálni a mellméretüket, de nem tudják, hogy ez sokkal gázabb, mint a kis mell (mondom ezt úgy hogy szerintem semmi baj nincs a kisebb méretekkel). És én nőként mondom mindezt, de ha én láttam az egész dekoltázsukat, akkor valószínűleg elég sok pasi is, ismerőseik is.
5/9 Sunshinedoll válasza:
Hát nemtudom, szerintem azért nem olyan szokatlan, hogy röhögni kéne azon, hogy egy nő melltartót hord, és az a melltartó épp kilátszik :D
6/9 anonim válasza:
és téged ez miért foglalkoztat? amúgy szerintem az gázabb, ha valaki direkt 2 számmal kisebb melltartót vesz és kibuggyan belőle a csöcse, középen meg ott a benyomódás..
7/9 anonim válasza:
Nálam is előfordul, mivel annyira kicsi a mellem hogy szinte még alegkisebb méret is nagy... nem tudok vele mit kezdeni. És nem, nem mindenki azért vesz nagyobbat hogy nagyobbnak látszódjon, csak nehéz jó méretet találni.
8/9 A kérdező kommentje:
Hat a viccest nem szo szerint ertettem. Hanem inkabb ugy, hogy fura. Szerintem igy is lehet erteni, de ezek szerint nektek nem jott at. Mindegy, igazabol megvitattuk a temat, koszi:)
2016. máj. 8. 22:52
9/9 anonim válasza:
Nekem is van igy, szimplan azert, mert nyaron fogyok par kilot, es kisebb a mellem valamennyivel. De most arra a par honapra nem fogok venni uj melltartokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!