Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » S. O. S. Hogyan kezdjek el...

S. O. S. Hogyan kezdjek el melltartót hordani? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van 2 db melltartóm az egyik egy merevítős és a másik nem tudom milyen de alul gumicsík van. Mind a kettő jó rám ,csak az van hogy min a kettőbe van szivacs...egy nagyon kicsi de van....és az a bajom hogy ha most beállítok így a suliba hogy egyik napról a másikra nagyobb lett stílusba akkor mindenki hülyének fog nézni ...plusz nem járok tesire kulonbozo okok miatt hanem egy masik tornara jarok és ott lekell vetkozzunk persze lányok elott toppra /melltartora es van egy csaj aki nagynak érzi magât és fog cikizni mit csinaljak?

Amugy 65AA s a mellem de akarok hordani melltartót mert igy is van egy amit már kinottem....Segitsetek hogy ne vegyek észre a valtozast .Egy egyhetes vakacio utan nagyon feltuno? S.O.S.

13/L

2016. ápr. 24. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel, senki nem fogja a melleidet bámulni.

Mindegyikbe van egy kicsi szivacs, de ha nem push-up, akkor nagyobbnak se fog tűnni benne.

2016. ápr. 24. 12:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Igaz csak van az a csaj akivel jarok tornara...na azzal van baj es hogy van hogy cikiznek mert kicsi ...s akkor azert fognak mert "nagyobb" mert na azert látszik egy kicsit pedig jók a melltartók.
2016. ápr. 24. 12:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor hordj sportmelltartót, tesire amúgy is egészségesebb.
2016. ápr. 24. 12:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak ugye én irtam hogy nem járok tesire hanem ilyen gyógytorna ahol igazabol nem csinalunk semmi megeroltetőt csak muszaly levetkőzni és na van az a csaj aki kicsit fent hordja az orrát :/
2016. ápr. 24. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. Ha téged emiatt cikiz, akkor úgyis csak magát járatja le.
2016. ápr. 24. 12:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Lehet privatban is írni . Amugy kicsit félek is felvenni előtte .De egy egyhetes vakáció alatt ha minden nap nő a mell akkor mekkorát tud nőni?
2016. ápr. 24. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Totál felesleges ennyire paráznod, csak felfújod a dolgot..
2016. ápr. 24. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod a dolgot. Senki nem fogja a mellméreted bámulni. Ráadásul jobb is, ha van benne egy nagyon pici szivacs, legalább a bimbód nem fog átütni a blúzodon.
2016. ápr. 24. 13:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is ez hittem ....amig az egyik csaj megnem jott a suliba melltartóval... :/
2016. ápr. 24. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy más mit gondol? Ha valaki azt mondja, hogy ciki betétet hordani, akkor majd átvérzed a nadrágodat?
2016. ápr. 24. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!