Mi a véleményetek erről a "szettről"? Többi kérdés róla lent.
Hol tudom ezt a "szettet" megvenni Magyarországon?(Pesten lenne a legjobb) És kb mennyibe kerülne? Ehhez a cipőhöz még milyen ruhát ajánlotok?(ha tudtok linket akkor küldjetek légyszí) Attól hogy nekem se és a baráti körömnek sincs semmi köze a rockerséghez attól hordhatom ezt a ruhát, nem tűnik hülyeségnek? 182cm magas 60kg és kicsit barnább a bőrszínem mint a képen lévő srácnak.
Én esküszöm azt hittem h a képen egy csaj van és h egy lány is akarná hordani XDD
Amúgy pedig Bershkára tippelek a ruhákra vagy New Yorker a cipőt meg nézd meg egy nagy Humanicban ott tuti van hasonló. Vagy keresgélhetsz a neten
A kardigan típusa waterfall és bármelyik női üzletben tudsz venni. Szerintem férfi reszen ilyen nem igazán van. A fekete csogatya bárhonnan megveheto. Azért melegben ne ezt hord.
Nekem nem jön be egy pasinak ez a kardigan de látni rosszabb szetteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!