Milyen típusú bikinit ajánlanátok egy 17 éves lánynak, akinek nagyon kicsik a mellei, ellenben széles a csípője, a hasán van némi fölösleg, a combjai is vastagabbak, és rövidek a lábai?
#10, nem tudom, hogy gúnyból írtad vagy sem, de én a szó szoros értelmében vett strandokat kifejezetten kerülöm, ha nagy ritkán voltam is, mindig elkaptam valami nyavalyát.
Érdekes, a Balatonon még sosem, oda szívesen járok, de idén úgy néz ki az is kimarad. Pedig összefuthattam volna a tökéletes #8-as válaszolóval.:DDD
#12, kedves vagy! :)
Odáig már eljutottam, hogy rövidnadrágot nagy feszélyezve felveszek, bikinit is, ha a helyzet úgy kívánja, csak épp jól nem érzem magam benne.:)
Amúgy 47 kg vagyok, még mielőtt itt mindenki azt hinné, hogy emiatt problémázom, csak ugye a 150 cm-hez ez is több kb. 5 kg-mal az ideálisnál, ezért is tornázom rendszeresen és válogatom meg az étrendem!
10 vagyok.
nem gunyból írtam,ha úgy teszek akkor teszek idéző jelet,hogy jelezzem a dolgot.
am én sem járok strandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!