Miêrt kôlt sok nő egy kisebb vagyont öltözködésre? Ti éves szinten mennyit költötök?
"nem dohányzom, nem festetem a hajam, nincsen műkörmöm"
Képzeld én se. És ezen felül felesleges ruhákra sem költök, mert drága hobbi. Aztán 10-ből 9-nek meg sír a szája, hogy kevés a fizetés és társai.
Én nagyon durva vagyok most, mert nincs pénzem, utálok ruhát venni, amúgyis van 10-20 évvel ezelőttről elég (ezen 20 kiló fogyás sem változtatott), plusz kapok a párom anyjától (ez fontos, mert a nadrágokból azért sikerült kifogynom, de azok kopnak is)... Évi szinten párezer? :D Most vettem egy bakancsot, mert a régi már 10 évesen kezdett szétesni s ronda is volt már (de az igazsághoz tartozik, hogy az utóbbi években sokat voltam itthon, nem kopott annyira). Sminkre se költök a világon semmit.
Ha rengeteg pénzem lenne, akkor is csak 1-2 ruhadarab esne be néha, viszont akár milliókat motoroznék el évente. Kinek mi a fontos, ugye.
csak azért mert veszek új ruhákat viszonylag gyakran, nem jelenti azt, hogy az előző hetit már unom. sokáig szoktam használni a ruháimat, mert így hogy van miből válogatni nem kopnak annyira. az összes nadrágomat, felsőmet, ruhámat hordani szoktam.
szerintem unalmas két nadrágot váltogatni a 3-5 felsővel. nincs valami sok lehetőség benne, nem sok féle stílusban lehet felöltözni belőlük. én megértem azt, akinek nem fontos az öltözködés, ha tiszta és rendezett, akkor semmi rosszat nem is gondolok róla. nem értem, hogy azt viszont miért nem lehet megérteni valakinek, ha más viszont örömét leli ebben. mert az ilyen szövegekből hogy felesleges ruhák, unjuk és azért veszünk mindig újat stb ez következik. csak miért akar valaki beleokoskodni más dolgába, ha bele sem tudja képzelni magát a helyzetbe.
az emberek nagy részének pedig sír a szája, hogy nem kap sok fizetést függetlenül attól, hogy mire szokott költeni.
16-os
Nem erről van szó. De ruhát még soha nem vettem csak azért, mert a kirakatban szembenézett velem, vagy az, hogy -30%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!