Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúknak miért gáz a rövidujjú...

Fiúknak miért gáz a rövidujjú ing? Többi lent

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallom, olvasom, hogy az nagyon gáz, ha egy srác rövidujjú inget vesz fel, tiltólistás - majdhogynem a szandál-zoknival egy kategória.

Ha meleg van, akkor is gáz, és a hosszúujjú inget feltűrve kell hordani helyette.

Ki találta ki ezt a baromságot?? Hogy 40 fokban se vehessen fel egy srác rövidujjú inget?

2016. ápr. 25. 07:49
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Ahol valamilyen dress code van eloirva, ott altalaban a rovidnadra nem nadrag, a rovidujju ing nem ing:) Fontos hogy a rovidujju ing sportos viseletnek szamit, egy izompolohoz sem kotnel nyakkendot :)
2016. ápr. 25. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:

én is hallottam már többször ezt, hogy az gáz.

mondjuk nekem nincs semmi bajom vele, meg felőlem bármit felvehetnek fiúk.

talán azért mondják, mert idősebbeken (nem öregeken) szoktak ilyet látni általában, szóval nem annyira fiatalos. talán.

2016. ápr. 25. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:

írták, hogy a hölgyek ujjatlan ruhában is lehetnek, hát ez szerintem is.. hkmm.. kettősmérce..

Ugyanis ez: [link]

és ezek:

[link]

[link]

Nem ugyanaz a két kategória, szerintem ezt mindenki érzi. Az utolsó két képen lévő ingekkel semmi gond :)

2016. ápr. 26. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!