Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúknak miért gáz a rövidujjú...

Fiúknak miért gáz a rövidujjú ing? Többi lent

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallom, olvasom, hogy az nagyon gáz, ha egy srác rövidujjú inget vesz fel, tiltólistás - majdhogynem a szandál-zoknival egy kategória.

Ha meleg van, akkor is gáz, és a hosszúujjú inget feltűrve kell hordani helyette.

Ki találta ki ezt a baromságot?? Hogy 40 fokban se vehessen fel egy srác rövidujjú inget?

2016. ápr. 25. 07:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Én még ilyet nem olvastam sehol.

Páromnak is van egy csomó és egyik se néz ki idiótán.

Talán inkább hivatalos helyen csorbítja a hivatalos megjelenést, bár ez is függ az ing szabásától.

2016. ápr. 25. 07:56
 2/13 A kérdező kommentje:

Én már ezt nagyon sokszor hallottam, meg olvastam is.

Azt is olvastam, hogy ha már mindenképpen rövidujjút akar valaki és nem akarja feltűrni a hosszúujjú inget, akkor galléros pólót vegyen fel a rövidujjú ing helyett.

2016. ápr. 25. 07:58
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Van ilyen szabály, de ez elsősorban azokra vonatkozik, akik valamilyen dresscode szerint öltözködnek munkahelyre. Ahogy nőknek ugyanilyen helyeken nyáron is kötelező a harisnya és a zárt cipő.
2016. ápr. 25. 08:21
 4/13 anonim ***** válasza:
29%

Miert vagy ezen kiakadva kerdezo?

Nem tudtad hogy ebben az orszagban mar szinte fiunak szuletni is gaz?

Aki meg mar megszuletett az jobb ha ki sem megy az utcara!

Itt csak szabalyoknak es szankcioknak megfelelve szabad ferfikent elni...

2016. ápr. 25. 08:27
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Ne olvasgass ilyeneket. Ez nyilván csak reklám, amit nem kell meghallgatni. Bár engem sose érdekelt se a reklám se a divat majmolás. Azt vettem fel eddig is ami kényelmes és jól érzem magam benne.
2016. ápr. 25. 08:38
 6/13 A kérdező kommentje:
3: Nyilván én is a viszonylag formálisabb alkalmakra vonatkozóan (de ilyen akár pl egy buli vagy egy vizsga is) kérdeztem, nem arra gondolok, hogy fűnyíráshoz fel lehet-e venni.
2016. ápr. 25. 08:38
 7/13 anonim ***** válasza:
32%

Ami gáz az ez (anyag, szabás, nyakkendő):

[link]

Az ilyen az oké, ha nincs dresscode:

[link]

Ahova nem vehetsz fel rövidujjú inget, oda nem vehetsz fel rövidnadrágot sem, csak úgy mondom :). Szóval azon is lehet ám hőbörögni. Legtöbbször ahol ilyen elvárások vannak, ott azért van légkondi.

Rövidujjú ing nyakkendővel az zokni-szandál kategória. Aki sose hallott ilyen szabályról az nyilván nem multinál dolgozik havi 400.000-ért... de én ezt a helyében nem reklámoznám. Az árufeltöltők tényleg azt vesznek fel amit akarnak.

2016. ápr. 25. 08:59
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

A kérdésből nem derült ki, hogy milyen ingről és milyen alkalomról és helyről van szó stb. Így ne csodálkozz, ha nem kaptál pontos válaszokat.

Kedves 7-es!

Ugyanezt írtam le, a leereszkedő bunkó részek nélkül. Megtapsolhatod magad!

2016. ápr. 25. 11:45
 9/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Ez ugyanúgy ki lett találva, mint az, hogy a szandál-zokni páros, vagy hogy a leggings önmagában gáz. Felvehetsz rövidujjú inget, ha meleged van, de nem te leszel a legdivatosabb a szobában. Nembajaz.
2016. ápr. 25. 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Majd ha a nők sem mászkálnak rövid ujjúban, pláne ujjatlanban, akkor majd én se.
2016. ápr. 25. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!