SOS! Alkalmi ruha választásban tudnátok segíteni?
185cm vagyok, 90kg. A lábaim viszonylag "vékonyak"' a melleim nem nagyok, viszont pocakos vagyok, hasam nagy inkább. Augusztusban apumnak céges bulija lesz. Délutántól-estig. Olyan alkalmi ruha kellene, ami a mellemet kicsit nagyítaná, a hasamat lenyomná vagy nem nagyon adná ki. Térd fölé érő ruhára gondoltam. :)
A segítséget előre is köszönöm. <3
Angolul "love handle"-nek hívják:) Bocsi, csak nekem ez a szó nagyon tetszik:)
Egy mell alatt vágott ruha nem tapad rá a hasadra, nem emeli ki, de szerintem valamilyen A vonalú ruhát is próbálj, mint amilyen például az utolsó válaszban van. Csinosak, elegánsak, nőiesek és választék is van belőlük, legalábbis én sokat szoktam látni a boltokban. Nekem jobban tetszenek mint a mell alatt vágottak, de persze, ezt neked kell eldöntened. Esetleg lehet kapni különböző alakformáló fehérneműket, bodykat, amit fel tudnál venni a ruha alá és az picit "összekapná" az alakod. Mondjuk nem tudom, hol lehet ilyesmit kapni, fehérnemű boltokban biztosan van, pl. Triumph, de ott biztos nem túl olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!