Éttermi vacsorához megfelel ez így?
Figyelt kérdés
Nem szoktam kiöltözni, színházi ruhám sincs, meg semmi ilyesmi.
Van egy világoskék (nagyon halvány színű) farmerom. Ahhoz vennék fel egy sötétkék, csipkebetétes rövidujjú blúzt. Fekete és fehér topánkám van, a fehér kicsit elnyűtt, mert utcára hordtam, a fekete csak egyszer volt rajtam, tegnap. A táskám fekete lenne. Szóval gondolom a fekete cipőt húzzam. Az a baj, hogy este lesz, és ha fázni fogok, nem tudom, mit vegyek fel. Asszem nagyanyámnál van egy fekete kardigánom, de nem biztos. Egyébként csak 2 pulcsim van, az egyik sulis, a másik sportos (persze van még, edzős, meg kolis, de ennyi). Teljesen tanácstalan vagyok... Meg nem túl sok a szín a kékekkel meg a feketével?
2016. ápr. 23. 14:01
1/1 anonim válasza:
Attól függ milyen étterem, vannak elegánsabb és hétköznapibb helyek. De a legtöbb étterembe ez teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!